11 Ekim 2011 Salı

TOKİ Ankara Yapracık'ta 470 TL'ye '0' konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ankara Yapracık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilkent Şubesi olacaktır.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında, halihazırda 211 adet konut , “Açık Satış” kampanyası dahilinde 03/10/2011 – 30/12/2011 tarihleri arasında satışta yer almakta olup; 17/10/2011 tarihinden itibaren de 1.147 adet konut daha satışlara ilave edilecektir.
Konut seçimini yapan alıcılar, tercih ettikleri konutun satış bedelinin peşinat miktarını 03/10/2011 – 30/12/2011 tarihleri arasında, ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır.
“Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları aranmamaktadır.
Konutların teslim süresi sözleşme tarihinden itibaren 30 aydır. Konutların anahtar teslimi, İdarece belirlenecek program dahilinde gerçekleştirilecektir.
Anahtar teslimi öncesinde, KDV Kanunu uyarınca konut bedelinin %1’i oranında KDV tutarı ayrıca alıcılar tarafından ödenecektir.
Ankara Yapracık Projesi kapsamında halihazırda devam eden Açık Satışa 17 Ekim 2011 tarihinden itibaren 1147 adet konut ilave edilmiştir.
Konutların satış fiyat ve koşulları ilgili banka Şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulmaktadır.
TOKİ Ankara Yapracık Satış Duyurusu
TOKİ Ankara Yapracık Kalan Konutların Satış Fiyatları
TOKİ Ankara Yapracık Satışa İlave Edilen 1147 Konutun Fiyatları
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder