8 Ekim 2011 Cumartesi

Anthill Residence; Şişli'nin parlayan yıldızı!

Ant Yapı tarafından yükselen Anthill Residence projesinde yer alan konutların teslimatları hemen yapılıyor.
Şişli Bomonti’de yükselen Anthill Residence projesinin temeli 2008 yılında atıldı. Anthill Residence Bomonti, 54 kat yüksekliğe sahip 2 blokta toplam 804 konuttan meydana geliyor.
Yüzde 85'i satılan Anthill Bomonti Rezidans'ta yer alan konutlar için 24 aya kadar sıfır faiz uygulanıyor.

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 ile 4+1 konut tipleri yer alıyor.

Projeden konut sahibi olmak isteyen alıcılar tamamı peşin ödeme yaptıkları durumda firma tarafından bir miktar indirim uygulanıyor. Banka kredili ödemelerde yüzde 25 peşinat ile geri kalanı banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Eğer firma bünyesinde ödeme seçilirse yüzde 40 peşinat ödeniyor ve geri kalan kısım 24 aya kadar vadelendiriliyor.

Mimar İbrahim Öztürk tarafından tasarlanan Anthill Residence Şişli için belirlenen aidat miktarları ise 400 TL ile 600 TL arasında farklılık gösteriyor.

Anthill Residence’ın sosyal yaşam alanlarında; SPA &fitness center, squash, iç mekan kayak pisti, sauna ve buhar odası, Türk hamamı, çok amaçlı toplantı salonu, bilordo ve masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, mini golf alanı, güneşlenme terası, snack bar ve anfi tiyatro yer alıyor.
Projedeki konutların teslimatları 2010 yılından beri yapılıyor.
Bomonti Anthill Residence'da daireler, kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Kişiler konutlarını isterlerse örnek dairelerde olduğu gibi halısından perdesine, aksesuarından mobilyasına hatta tablosuna kadar tefrişli bir şekilde de alma imkanına sahip olabiliyor.
Adres: Cumhuriyet Mah. İncirlidede Cad. Bomonti – Şişli İstanbul / Türkiye
Tel: 0212 232 42 32
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder