10 Ekim 2011 Pazartesi

Kozlu Yaşam Kent ile lüks yaşam Zonguldak'a geliyor!

Zonguldak Kozlu'da hayata geçirilen Yaşam Kent Konutları basına tanıtıldı.
Turyapı AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Kozlu’daki Ilıksu mevkisinde inşaatına başlanan Yaşam Kent Konutları tanıtımında yaptığı açıklamada, dünyada ve ülkede yaşanan krize rağmen yatırımları sürdürdüklerini söyledi.
Krizin kalıcı olmadığını belirten Turpçu, şöyle dedi:
“Daralan dış pazarlar, bizim gibi işadamlarının omuz omuza vermesiyle birlikte iç pazarda artırılacak canlılıkla bu dönemler geçecektir. Dolayısıyla krizlere karşı savaş açmış durumdayız. Cesaret zaten ruhumuzda var.
Konut sektöründe, yaptığımız konutlar sadece barınmak üzerine değil de yaşamak üzerine kurulduğu için, mevcut eski yapılardaki sağlıksız ortamlar artık vatandaşın dikkatini çekiyor. Bundan dolayı da hemşehrilerimizin, inşaatını sürdürdüğümüz Yaşam Kent’te yaşam bulacaklarına inanıyoruz.”

YAŞAM KENT FARKIYLA
Turyapı AŞ Proje Koordinatörü Volkan Alkaç da, 35 yıllık deneyimli şirketin profesyonel konut teknolojisi birikimiyle yüksek standartlarda sağlam, güvenilir, konforlu, depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar üretmeye devam ettiğini anlatarak, şunları söyledi:
“Bütün konutlarda mimari tasarım ve nitelikli yapı malzemeleri ile detaylara kadar sürdürülebilir yaşam kalitesine bağlı müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.
Zonguldak, İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Karadeniz Ereğli’den son ra şimdi de Zonguldak’a Kozlu’da, Ilıksu Yaşam Kent Konutları ile yaşamımızda doğayla iç içe renkli bir sayfa açıyoruz. Ilıksu Yaşam Kent Konutları çocuklarınıza ve kendinize zaman ayıracağınız sosyal tesisleriyle renkli bir yaşam vaat ediyor. Konut çevresinin peyzaj mimarisi, doğayla iç içe yaşam olanağı ve sürdürülebilir bir çevre sunuyor. Şehrin stresinden ve kirliliğinden uzak konumu ile rahat bir nefes almamızı sağlıyor.
Ilıksu Yaşam Kent Konutları, insanların alışkanlıklarını değiştirecek geleceğin yaşam alanı olacak.”
Alkaç, tesislerde yüzme havuzu, açık ve kapalı otoparkları, doğalgaza uyumlu kazan sistemleri, güvenlik, çevre güvenlik ve kamera sistemi, fitness salonu kafe ve restoran ve market bulunacağını sözlerine ekledi.
Emlakşikayeti/ Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder