22 Ekim 2011 Cumartesi

İnnovia 4'te haftasonu fırsatı; konut alana tatil bedava!

Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen İnnovia 4 projesinde haftasonu için yeni bir kampanya başlatıldı. Bu haftasonu için geçerli olan kampanyaya göre; Kurban Bayramı’nı 5 yıldızlı bir otelde geçirmek mümkün.
Beylikdüzü’nde hayat verdiği İnnovia projeleriyle adından söz ettiren Yeşil GYO, İnnovia projesinin son fazı olan İnnovia 4'te kampanyalar yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında konut satışlarının başladığı İnnovia 4 projesinde bu haftasonuna özel bir kampanya başlatıldı. Bugün ve yarın İnnovia’dan yeni bir dairelere alan herkese 4 gece 5 gün Antalya, Kıbrıs ve Termal otellerden 5 yıldızlı olan otellerin birinde tatil hediye ediliyor. Bu tatil Kurban Bayramı’nda da geçerli olacak.

‘Tefe, Tüfe yok!’ sloganıyla başlatılan 60 ay sıfır faizli kampanya devam ediyor. İnnovia’da teslimler 2013 yılının sonunda gerçekleşecek.

İnnovia 4 projesinde dairelerin alanları 49 metrekare ile 59 metrekare arasında değişiyor. 2+1 dairelerin büyüklükleri 91 ile 122 metrekare aralığında.

İnnovia 4'ten ev sahibi olmak için yüzde 48 oranında peşinat veriliyor. Kalan ev bedeli 5 yıl boyunca sıfır faizle ve sabit taksitle vadelendiriliyor.

140 bin metrekare alana kurulan İnnovia 4 projesinde zen şelalelerden fitness salonuna, açık ve kapalı otopark alanlarından seyir teraslarına kadar bir çok özellik bir arada bulunuyor.

Tel: 414 08 00
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder