11 Ekim 2011 Salı

Teknik Yapı 'Evora İstanbul' yarın satışta!

Teknik Yapı tarafından Tuzla'da inşa edilecek ve 2011'in en büyük projesi olarak lanse edilen "Evora İstanbul" projesi 12 Ekim'de görücüye çıkacak.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un ve Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım ile ev sahipliğini yapacağı, konsept mimarı Eren Yorulmazer'in de yer alacağı basın toplantısında Evora İstanbul projesi tanıtılacak.

Teknik Yapı, İstanbul Anadolu yakasının en büyüğü olarak nitelendirilecek 300 bin metrekare arsa ve 5 bin konut rakamlarına sahip Tuzla projesini 36 ayda tamamlanması planlanan ve mutfaksız stüdyo daire, konuklar için konut dışında misafir odaları gibi oldukça yaratıcı çözümlere yer verilen projenin bir diğer iddiası ise Tuzla'yı ön plana çıkarmak.
Evora İstanbul hakkında?
Evora, İstanbul’un gözde yerleşim merkezlerinden Samandıra’da, bölgenin ve hatta İstanbul’un en dikkat çekici projelerinden biri olarak yükseliyor.
Yeşil alanlarla kaplı, minimalist modern mimari çizgilere sahip Evora, Teknik Yapı güvencesiyle (ayrıcalıklı) sakinlerine kapılarını açıyor. Yüzde 70 yeşil alana sahip Evora, Anadolu yakasının oksijen deposu Aydos Ormanları’nın içinde kuruluyor.
Teknik Yapı Evora, deprem riskini düşünerek Evora’nın statik projeleri, Türkiye’deki yönetmeliklere ek olarak California ve Avrupa Birliği Deprem Şartnamesi’ne uygun olarak geliştirildi. Ayrıca arazinin yeraltı tomografisine uygun olarak bloklarda deprem açısından güvenli bir yapı sistemi olan tünel kalıp sistemi kullanıldı.
Samandıra Evora'nın sosyal alanlarında kulüp evi, tenis kortu, basketbol sahası, yapay gölet, çocuk oyun sahası, fitness center, masa tenisi, kafeterya, 450 metrekare açık yüzme havuzu, bin 630 metrekare gölet, plates, aerobik, sauna, fin hamamının yanı sıra buhar odası, paten alanı, yürüyüş alanları, bilardo, 475 araçlık kapalı otopark ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

Teknik Yapı İletişim bilgileri

Telefon: 444 10 08

Fax: 0 216 688 79 79
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder