14 Ekim 2011 Cuma

MOM Yapı, Nev İstanbul'u tanıttı!

Avrupa Holding, inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketi MOM Yapı’nın ilk projesi olan Nev İstanbul’u bugün düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.
Yaklaşık 30 yıllık başarılı sigortacılık geçmişinde kazandığı güveni emlak sektörüne taşımayı hedefleyen Avrupa Holding, inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketi MOM Yapı'nın konut projesi ‘Nev İstanbul'u düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Avrupa Holding'in gücünü ve büyük ölçekli ofis binaları inşasındaki tecrübesini arkasına alan MOM Yapı'nın ilk projesi Nev İstanbul, sektörün son dönemdeki gözde lokasyonlarından Çekmeköy'de inşa ediliyor. Yüzde 65 oranında tamamlanan projede satışlar 15 Ekim 2011 tarihinde başlayacak. Konutların teslimi ise, satışın başlamasından sadece 7 ay sonra, 2012 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.

Tümü kendi alanlarının önde gelen markalarıyla dekore edilen daireleri ile ‘markalı konut' konseptinin en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday Nev İstanbul Evleri'nde, konut çeşitleri 1+1 , 2+1 , 3+1 ve  4+1 olarak düzenlenmiş. Konutların metrekare aralıkları ise 58 m2 ile 242 m2 arasında değişiklik göstermekte. Fiyat avantajıyla benzer projeler arasından sıyrılan projenin gerek yatırımcıların gerekse tüketicilerin ilgi odağına yerleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Projesi Tago Mimarlık Ofisi'nden Japon mimar Tatsuya Yamamato tarafından çizilen Nev İstanbul'un 340 araç kapasiteli kapalı otoparkı bulunuyor. 7 bloktan oluşan Nev İstanbul, 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde projelendirilen 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Konut alanı olarak kullanılan 32 bin metrekarede, blokların oturum alanı 3 bin 235, sosyal tesislerin oturum alanı ise 475 metrekare.
Tel: 216 527 26 03
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder