3 Ekim 2011 Pazartesi

1stanbul Ispartakule; dolu dolu '1' hayata adım atın!

Türkiye’de ilk defa Avrupa Proje Yönetimi'nin geliştirdiği bir yıl peşinat ve taksitlerin ertelendiği “halden anlayan ödeme planı” ile dairelerin satıldığı 1stanbul Projesi, Ispartakule'de 90 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.
Toplamda 11 bloktan oluşan ve blokların etrafının tamamen su kanalları ile çerçevelendiği, kat aralarında kat bahçelerinin bulunduğu, % 85 yeşil alan ile süslenmiş bölgenin en renkli mimarisine sahip Bir İstanbul adını da farklı ve İstanbul’u yansıtan mimarisinden alıyor.
Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığında 206.000 m2 inşaat alanında kurulan 1stanbul Projesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2012 Ekim ayında yapılması planlanıyor.
Aynı alan üzerinde birçok farklı tipte daire yapılmasına imkan tanıyan, konvansiyonel inşaat sistemi ile yapılandırılan 1stanbul Ispartakule; deprem güvenliği, ses ve ısı yalıtımı maksimum düzeyde inşaat teknikleri ile yapılandırılıyor.
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde 1188 daireden oluşan 1stanbul'da buz pisti, sauna, hamam, şok havuzu, pilates, yüzme havuzları, fitness salonu, yapay göletler, konutların % 100 desteklendiği jeneratörler, kapalı otopark, misafir otoparkı, blok girişlerinde lobi, restoran gibi birçok sosyal tesis bulunuyor.
Özellikle projenin farklılığı ve halden anlayan ödeme modeli çok büyük bir ilgi gören 1 İstanbul'un yanı başında bir ticari alan ve 800 konutluk bir proje olacak.
Biristanbul Ispartakule projesi, Ispartakule’de TEM çıkışının hemen yanı başında bulunuyor.
Bir İstanbul Projesi için tıklayınız!
Tel: 0212 405 09 40 - 47

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder