12 Ekim 2011 Çarşamba

Kınaş Koru; Kayseri'de yepyeni bir anlayış!

Kınaş İnşaat tarafından Kayseri’de Kınaş Koru projesi ile yepyeni konseptini 50.000 metre kare alanda Kayseri hayata geçirecek.
Markalı konut projelerinden Kınaş Prestij, Kınaş Vizyon 2023,Kınaş Safir’ den sonra şimdide Kınaş Koru projesi ile yepyeni konseptini 50.000 metre kare alanda Kayseri halkına sunuyor. “Yaşam Alanı” ifadesi bildiğiniz gibi kısa tanımı ile insanların konut satın alırken konutları ile birlikte edindikleri diğer sosyal imkanları  anlamına geliyor. Bu ifadenin aslında tam olarak net sınırları çizilmiş değil. Dolayısıyla da projeden projeye değişiklik gösteriyor. Kimi proje küçük bir çerçevede bu imkanı sunarken kimi proje inşaattan kalan tüm alanları yaşam alanı olarak planlıyor.

Fakat Kınaş Koru projesinde Kınaş İnşaat  bu durumu biraz  zorlamış  durumda. Kınaş İnşaat Koru projesinde toplam alanın % 90’ını yeşil alan ve sosyal alanlara ayırmış durumda. Bu kadar büyük bir yaşam alanı  çok az projede rastlanılan bir durum. Kınaş Koru projesinde toplam 355 daire bulunuyor. Bu dairelerin içinde hem 2+1, hem 3+1, hem de 4+1 bulunuyor. Ancak Kınaş Koru Kayseri projesinde insanları beton yığınlarının arasına hapsetmemeye azami özen gösterilmiş ve yapılabilecek bir çok daireden vazgeçilerek yaşam alanına ayrılmış.

Üstelik vazgeçilen bu daire sayısı da öyle basit bir miktarda değil. Konuğu olup çayını içtiğimiz Satış Ve Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman’ın bu konuda bize verdiği rakamlar gerçekten dudak ısırtacak derecede. Kahraman, bu konuyla ilgili “Eğer isteseydik, Kayseri Kınaş Koru’nun arazisine çok daha fazla miktarda daire yapabilirdik ama yapmadık. Toplam 355 adet dairede bunu sınırlandırdık. Bunun yerine bu projeden daire alan müşterilerimizin tabiat ve doğayla iç içe, kendine bolca vakit ayırabileceği ve yaşarken rahat bir nefes alıp ferah bir şekilde hayatını geçirebileceği bir proje olmasını istedik. Şu anda bu yapılanma modeli ile bunu başarmış durumdayız.” dedi.

Burada hayat ‘’mis’’ gibi

Kayserinin merkezinde maksimum  oksijen ve orman havası sizleri bekliyor. Birçok sosyal ayrıcalığın daire sahiplerini sunulduğu projede, kapalı yüzme havuzları, suni göl, şelale, açık ve kapalı kafeterya, fitness salonu, sauna, oyun salonları, basketbol sahaları, mini futbol sahaları, voleybol sahaları, bilardo, langırt, kamelyalar, süs bahçeleri, yürüyüş yolları bulunuyor.

Kınaş Finans’la Herkes ev sahibi olacak

Satış pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman, Firmamızdan ev satın alan müşterilerin 7-8 ay gibi kısa sürede % 40 ları geçen karlar elde ettiklerini de belirterek kazanmak için doğru yatırım aracı olduğunu da dile getirdi. Her yönü ile sıra dışı olan Kınaş Koru projesi ödeme planı ile de sıra dışı… Bankasız ve faizsiz olarak 72 ay vade. Bununla ilgili olarak Muzaffer Kahraman “Proje zaten çok özel bunu kendisine yakışır özel bir ödeme planı ile taçlandırmak ve daire almak isteyen herkesin bu fırsattan istifade etmesini istedik” diyor. Ayrıca ilk bir ay % 3 lansman indirimi kişiye özel tercih şansı da ay sonuna kadar devam ediyor. Bu ay sonuna kadar Kınaş Koru projesinden daire almak isteyenler hem kendi tercihlerine göre cephe, kat ve blokunu seçebiliyor hem de % 3 lansman indirimi ile 72 ay vade kazanarak rahat rahat ödeyebiliyor.
Bir de Otomobil kuponu!

Diyelim ki Kınaş Koru’ya geldiniz… Bütün bu saydığımız Sosyal ve yeşil alan , seçme hakkı, lansman indirimi ve vade olanaklarından yararlandınız..!  Bir de bunların üstüne sadece örnek daire gezdiğiniz için otomobil çekilişine katılma hakkı kazanıyorsunuz. 29 Ekim’e kadar sürecek kampanya da almış olduğunuz kuponla 1 adet Volkswagen Jip, 2 adet Volkswagen Polo’ lardan birisini kazanma şansı yakalıyorsunuz.
Tel: 444 3 567
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder