18 Ekim 2011 Salı

Halkalı Elite City'nin yüzde 70'i satıldı!

İstanbul Halkalı'da Şua İnşaat ve Emlak GYO tarafından inşa edilen Elite City projesinde satışa sunulan 290 konutun yüzde 70'i satıldı.
Şua İnşaat ve Emlak Konut GYO Hasılat Paylaşımı Projesi olan Elite City Halkalı, modern ve şık mimarisi, açık ve kapalı sosyal tesisleri, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, alışveriş birimleri, çocuk merkezi ve 24 saat güvenliği ile hayatı yeniden yorumluyor.

Konvansiyonel sistemle yapılan projede tamamen porselen seramikle kaplı dış cepheler her zaman yeni ve temiz bir görüntü ve ısı izolasyonu sağlıyor.

Proje Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı, Elite City projesiyle ilgili "projenin sosyal donatısı ve yüzde 89 oranındaki yeşil alanı ile birlikte, tamamı kapalı otopark alanları sayesinde araç trafiğinden arındırılmış, bölgedeki tek proje olma özelliğini taşıdıklarını" belirtirken, "Elite City kalite, konfor, güvenlik ve huzur arayanların yeni adresi olacak" dedi. Sarıcalı, Elite City'nin son dönemdeki banka faizlerindeki yükselişten oluşturulan finansman modelleri sayesinde etkilenmediğini ve 590 konuttan oluşan projenin kısa zamanda yaklaşık yüzde 70'inin satıldığını belirtti.
Emlakşikayeti/ Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder