29 Ekim 2011 Cumartesi

Bomonti iTower'da sıfır peşinat fırsatı!

Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığında hayata geçirilen iTower Bomonti projesi içerisinde yer alan ofisler, A+ yeni ofis konseptiyle tasarlandı.
Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığında Bomonti’de hayata geçirilen iTower Bomonti projesinde metrekare fiyatları 4 bin 300 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor. Proje içerisinde 206 ofis ve 1 ticari alan yer alıyor.
Türkiye’nin en iddialı ofis projesi olarak gösterilen Bomonti iTower’da ofis sahibi olabilmek için peşinat ödemek gerekmiyor. Proje içerisinde metrekare fiyatları 4 bin 300 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor.
iTower projesi konum olarak; Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne bağlantı kuran tünellere, Çağlayan’da yer alan Adalet Sarayı’na ve metro istasyonlarının hemen yakınında yer alıyor.
Proje içerisinde; hobi salonu, otopark, vale parking, özel yemek salonları, VİP lounge, VİP karşılama, depolama alanları, arşiv odası, alışveriş merkez, spor salonu, copy center, call center, kuru temizleme, bilgilendirme hizmeti gibi birçok özel seçenek yer alıyor.
iTower Bomonti projesinde teslimler 2012 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.
Adres: Çiftecevizler Dereyolu Caddesi No:3 Bomonti Şişli / İstanbul
Tel: 444 9 337
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder