20 Ekim 2011 Perşembe

Dubleks odalı suit otel, 500 odaya ulaşacak!

Rixos Elysium Suites Taksim Oteli'nde gecelik konaklama bedeli 230 Euro'dan başlıyor.
Elysium Suites, 'dubleks odalı suit otel sloganıyla grubun 14 üncü oteli oldu. Rixos Markadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Başak Erel, rezidans olarak inşa edilen Rixos Elysium Suites Taksim'de konsept değişikliğine gittiklerini belirterek, “11 Eylül itibariyle otel olarak hizmet vermeye başladık. 110 ve iki çatı katımız (penthouse) otel olarak hizmet veriyor. Rezidans olarak 59 daire satılmıştı. Daire sahipleriyle anlaşma yaptık bunları da otel odası olarak satıyoruz '' dedi.

'Dubleks odalı suit otel konseptini benimsediklerini dile getiren Erel, şöyle konuştu: “Projeyi rezidans ve konut olarak planlamıştık. Değişen koşullar bu konsepte dönmemizi sağladı. Gelen talep ve konumu itibariyle otel olarak konumlanmasına karar verdik. İstanbul un suit otele ihtiyacı olduğunu gördük.''

Erel, Rixos Elysium Suites'in bir ayda yüzde 50 doluluğa ulaştığını belirtti ve Ortadoğulu turistlerin yanı sıra, İngiliz, Kanadalı ve Yunanlı misafirlerinin olduğunu söyledi.

İstanbul da 500 oda

Rixos Markadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Başak Erel, yeni yatırımları hakkında da bilgi vererek, “İstanbul Pera bölgesindeki otelimiz iki yıl içinde açılacak. 220 odası olacak. Bomonti de ise yaklaşık 120 odalı otel yapacağız. Taksim deki otelimizin hemen yanına 50 odalı bir otel daha ekliyoruz. Rixos olarak İstanbul da 500 odaya ulaşacağız'' dedi.

Gecelik konaklama 230 Euro dan başlıyor

Başak Erel, İstanbul un yeni trend 'ikon şehir adayı olduğunu belirterek, “Standart odalarımızın gecelik fiyatı 230 Euro dan başlıyor, 550 Euro ya kadar çıkıyor. Penthouse umuzun gecelik fiyatı ise 1500 Euro dan başlıyor'' dedi. Bu arada Taksim Rixos Elysium Suites Otel de açılan Layali Restaurant da Lübnan lezzetleri sunmaya başladı.
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder