5 Ekim 2011 Çarşamba

Konukoğlu'ndan Gaziantep'e lüks konut!

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Abdulkadir Konukoğlu’nun yaptığı ASCE İnşaat, yeni tanıttığı projesi ASCE Lüks Konutları ile Gaziantep konut sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

15 bin 856 m2’lik bir alana kurulu olan 84 dairelik ASCE Lüks Konutları, Gaziantep’in geleneksel yaşam biçimi ile modern konut ihtiyaçlarını birleştiren özgün bir konsepte sahip.

KONUKOĞLU ‘GAZİANTEP’E BAMBAŞKA BİR BOYUT SUNUYORUZ’
ASCE İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, projeye ilişkin olarak Sanko Park’ta bulunan Big Chefs'te düzenlediği basın toplantısında, kısa bir süre önce konut sektörüne giren ASCE’nin, Gaziantep’teki konut anlayışına farklı bir bakış açısı getireceğine dikkat çekti.

Satışına başlanılan ASCE Lüks Konutları’nın bu yenilikçi anlayışı ortaya koyacak iyi bir örnek olacağını belirten Konukoğlu, “Tugay’ın karşısında, şehre hakim bir tepeye inşa ettiğimiz ASCE Lüks Konutları, yüksek inşaat kalitesi, modern çizgileri ve çeşitli sosyal olanaklarıyla daire sakinlerine eşsiz bir yaşam deneyimi sunacak ve hayatlarını farklılaştıracak kadar iddialı bir proje oldu” diye konuştu.

PROJE ÜNLÜ MİMARLARIN ELİNDEN ÇIKTI
ASCE Lüks Konutları, Gaziantep’te geleceği yaşamak isteyenlere çok farklı bir yaşam tarzı sunmayı hedefliyor. Projesini ünlü mimar Fehmi Kobal, peyzaj tasarımını Mimar Deniz Aslan’ın yaptığı projede yenilikçi bir konseptle konutlardaki boyutlar değiştirilirken, ortak yaşam alanları da farklılaştırılıyor. ASCE Lüks bu anlayışıyla konut sahiplerine daha fazla konfor, daha fazla güven ve daha fazla huzur  vaadediyor.

25 KATLI KULEDEN 360 DERECE GAZİANTEP
ASCE Lüks Konutları’ndaki 5 bloktan birisi 25 katlı yapısıyla Gaziantep’in en yüksek konutu unvanına sahip olacak. Dülük Ormanları’nın eşsiz manzarası sayesinde doğa ile bütünleşen proje, daire sakinlerine eşsiz Gaziantep panoraması da sunuyor.

SOSYAL TESİSLERİYLE FARKLI BİR DÜNYA
ASCE Lüks Konutları, eşsiz mimarisinin yanı sıra, sosyal olanaklarıyla da dikkat çekiyor. 7’den 70’e her yaştan insan için cazip sosyal olanakların sunulduğu ASCE Lüks Konutları’nda; çok amaçlı spor alanları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, fitness salonları, saunalar, kafeterya, açık ve kapalı otoparklar, yansıma havuzları, yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları, hobi atölyeleri, squash salonu ve cep sineması ile daire sahiplerini dolu dolu bir yaşam bekliyor

HER İHTİYACA GÖRE FARKLI KONUT TİPİ
2012 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek ASCE Lüks Konutları’nda farklı ihtiyaçlara göre projelendirilmiş 210 m2 ile 711 m2 arasında değişen büyüklüğe sahip 5 ayrı konut tipi satışa sunuldu. Toplam 84 dairelik prestijli projede; 3+1, 5+1, bahçeli dubleks, büyük tip bahçeli dubleks ve teras dubleks daire seçenekleri bulunuyor.

DİĞER PROJE ‘’ASCE İPEKYOLU’’
Sektöre iddialı şekilde giren ASCE’nin devam eden diğer projesi ‘’ASCE İPEKYOLU‘’. Bu projede 2+1 ve 3+1 olarak 102 daire bulunuyor. Yine yüksek inşaat ve konfor anlayışı ile inşa edilecek konutlar, 2012 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek

SATIŞLARDA UYGUN FINASMAN ALTERNATİFLERİ SUNULACAK
Tüm projelerin satışlarında, daire sahibi olmak isteyenler için uygun finansman alternatifleri sunulacak.
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder