24 Ekim 2011 Pazartesi

Star Towers Rezidans; hayatı yaşanılır kılan proje!

Son dönemin hızla değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile inşası devam eden Star Towers projesinde yeni bir kampanya başlatılıyor.
Rezidans konseptindeki Star Towers ayrıcalıklı ve kaliteli bir yaşamı ekonomik ödeme planlarıyla sunuyor. Buna göre peşinatlar 1.00 TL'den başlarken taksitler ise 995 TL'den başlangıç gösteriyor.
Ispartakule ve Bahçeşehir’e komşu konumdaki Esenyurt’ta 183 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Star Towers proje özellikleriyle bölgenin cazibe merkezini oluşturacak.

25 bin metrekare büyüklüğündeki bölgenin tek alışveriş merkezine ev sahipliği yapacak projenin çevresinde kültür merkezi, kafe ve restoranlar da yer alarak Esenyurt’un en önemli noktası haline gelecek.

Aylık 995 TL’lik taksitlerle ev sahibi olma imkanının sunulduğu Star Towers Residence her ihtiyaca yanıt verecek şekilde hazırlanan daire tipleriyle de öne çıkıyor. Çeşitli büyüklüklerdeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede teslimler ise 2012’de yapılacak.
30 ve 18 katlı olmak üzere 5 bloktan oluşan Star Towers Rezidans 20 bin 757 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 582 konutun yer aldığı projede cadde mağazaları ve alışveriş merkezinin yanı sıra, spor ve sosyal yaşam alanları da bulunuyor. E-5 Otoyolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu’na 3 dakika mesafedeki Star Towers, Atatürk Havalimanı’na ise sadece 15 dakikalık bir uzaklıkta.

Tel: 444 1 677
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder