19 Ekim 2011 Çarşamba

Aquila Kartal; burada nefes alacaksınız!

Ekşioğulları Grup tarafından kurulan Egma Gayrimenkul'ün projelendirdiği Aquila Kartal, adından da anlaşılacağı üzere Kartal’da inşa edilmektedir.
Aquila Konutları, 31 adet konut katı, 4 adet loft katı, 1 teknik kat, 1 sosyal kat ve 2 otopark katı olmak üzere toplam 39 katlı bir proje olarak inşa ediliyor. Projede 300 adet rezidans daire, 7 adet penthouse ve 4 adet loft daire yer alacak.
Alanları 90 metrekare ile 219 metrekare arasında farklılık gösteren dairelerden meydana gelecek olan Aquila Evleri için belirlenen ortalama metrekare fiyatı 2 bin 500 TL’den başlıyor, 4 bin 500 TL’ye kadar yükseliyor.
Mobilyalı olarak satışa sunulan Kartal Aquila’nın peyzaj alanına 8 bin metrekare ve kapalı sosyal tesis alanına ise 2 bin 850 metrekarelik kısım ayrıldı. Proje, 13 bin 800 metrekare alan üzerinde hayat buluyor.

Aquila Kartal’ın ev sahiplerine sunacağı sosyal alternatifler arasında; koşu ve yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı havuzları, fitness, sauna ve spa merkezi, kafeterya ve restoranları, market ve mağazalar mevcut olacak.

Aquila Kartal, E-5 üzerinde Kartal ve Pendik kavşaklarının orta noktasında; TEM ve sahil yolu bağlantılı; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede kolay ulaşım olanağına sahip; Kadıköy-Kartal arası metro hattı üzerinde, Yakacık İstasyonu’na 100 metre mesafede konumlanıyor.
Adres: Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak, Satış Ofisi No:5 Yakacık Kartal/İstanbul
Tel: 444 34 62
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder