27 Ekim 2011 Perşembe

Kelebekia Premium; az katlı, çok tatlı yaşam!

Sinpaş Yapı’nın Sancaktepe’de inşasına devam ettiği ve yüzde 60’sinin satışını tamamladığı Kelebekia Premium’da kampanya fırsatı devam ediyor.
Yeni kampanya ile ‘yüzde 12.5 peşin, 60 ay vade’ kolaylığı sunan Kelebekia Premium’daki konutların inşasına son hızla devam ediyor.

Sancaktepe Kelebekia Premium; 13 bin 500 metrekarelik alanda az katlı blokları, proje alanının yüzde 85’ini kaplayan biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Sadece 106 konuttan oluşan ve Aralık 2012’de tamamlanması planlanan projenin yüzde 60’ının satışı şimdiden tamamlandı.
Kelebekya Premium projesi oluşturulurken pozitif değerlerden yola çıkıldı. Projenin kalbinde yer alan yaprak formundaki biyolojik göletin çevresinde, site sakinlerinin huzur içinde dinlenebileceği ve keyifli yürüyüş yapabileceği alanlar oluşturuldu. Mimarisi, ulaşım kolaylığı, sosyal donatıları ile Kelebekia Premium, modern hayatın sunduğu tüm kolaylıklara istenilen anda ulaşılabilecek bir yaşama davet ediyor.
Sinpaş Kelebekia Premium’da konutların tamamı biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına hâkim. Ayrıca göl kenarındaki seyir ve dinlenme terasları, yürüyüş ve koşu parkurları ile Kelebekia Premium, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.
Projede, 1000 metrekare Folium Club’da, kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, sauna, jakuzi, buhar odası, şok duş, fitness, cafe ve market alanı, seminer salonu ve sağlık odası bulunuyor. Proje genelinde ayrıca yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları ve streetball sahası, sağlıklı ve sportif bir hayata davet ediyor. Kelebekia sakinlerinin her türlü ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan Folium Club, spor salonları ile zinde bir yaşam sunuyor. Folium Club, zengin donanıma sahip fitness salonunda günün her saati spor yapma şansı veriyor.
İstanbul’un hızla gelişen ve düzenli büyüyen semtlerinden Sancaktepe’de yer alan Kelebekia Premium projesi, toplu taşıma araçlarının çeşit ve yoğunluğu sayesinde İstanbul’un her noktasına kolay ulaşım sağlayan bir bölgede konumlanıyor. Proje, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 22 km mesafede, önemli alışveriş merkezleri, eğitim kurumları ve hastanelere birkaç dakika yakınlıkta yer alıyor.
Tel: 444 19 74
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder