3 Ekim 2011 Pazartesi

Sarphan Finans Park'ta satışlar başladı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi Ödülü sahibi Sarphan Finans Park, yatırımcılara tanıtıldı. Projenin içerisinde 5 yıldızlı bir de otel bulunacak.
Sarphan Finans Park, Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen toplantıyla yatırımcılara tanıtıldı. TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve Sarp Group ile diğer bir TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama İnşaat Proje yönetimi tarafından hayata geçirilen, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi Ödülü sahibi proje, modern çizgilerinin yanı sıra stratejik konumuyla da finans sektöründeki firmaların ve yatırımcıların ilgisini çekiyor.
Ziraat Bankası, Halk Bankası, Merkez Bankası, Vakıfbank ile birlikte Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun İstanbul'a taşınmasıyla önemi daha da artan bölgenin merkezinde bulunan Sarphan Finans Park, aynı zamanda sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vaad ediyor.  Rezidansın gökyüzüne yükselen iki bölümünün kat bahçeleri ile birbirine bağlanması gökyüzünde bahçe keyfi yapmaya olanak tanıyor.

İÇİNDE 5 YILDIZLI OTEL DE VAR
Sarphan Finans Park bünyşesinde yer alan Sarphan Finans Park Otel de konuklarına İstanbul Anadolu yakasında beş yıldızlı bir konaklama fırsatı sunuyor. Bulunduğu konum sayesinde Sabiha Gökçen Havaalanı, Atatürk Havalimanı, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine rahat ulaşım imkanı sağlayan Sarphan Finans Park Otel'in içinden Finans Park'taki dükkanlarla da ulaşımın çok kolay olduğu belirtiliyor.
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder