28 Eylül 2011 Çarşamba

Kartalkule; Anadolu Yakası'nda çığır açan proje!

EA Group bünyesinde kurulan EA İnşaat, farklı ve sıradışı projesi Kartalkule ile gayrimenkul sektörüne adım atıyor.
Dünyanın seri üretimle üretilebilen ilk çift motorlu jeti Eclipse 500’ü üreten Eclipse Havacılık şirketinin ortağı EA Grup, tamamı güney cepheye konumlandırılmış olan Kartalkule projesinin lansmanı bugün gerçekleştirdi.
EA İnşaat tarafından İstanbul’un yeni iş merkezi olarak tasarlanan Kartal’da inşaatı başlayan Kartal Kule hem konumu, hem de mimarisiyle dikkat çekiyor.
Dünyanın gayrimenkul alanında en prestijli ödüllerinden biri olan “International Property Awards”tan Avrupa Gayrimenkul Ödülüne layık görülen Kartal Kule’nin yaratıcısı ise mimari alanda çok yönlü projelere imza atan Çamoğlu Mimarlık.
İstanbul Kartal Kule’de kişilerin hayatlarını kolaylaştıracak tüm hizmetler yer alacak. Kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi, eczane ve banka ATM’lerinin yanısıra özel acil sağlık, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, vale parking, copy center, hobi odaları, kütüphane ve bir çok donanım ve hizmet bulunuyor.

Kartal Kule’nin sunacağı hizmetler bununla da sınırlı kalmıyor,  back office ve concierge hizmetleriyle de Kartalkule sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapıları açılıyor. Bu ayrıcalıklı dünyada motor yat ve speed boat ile İstanbul’un her yerine deniz ulaşımından, VIP limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi hizmetler de var.
“Tek bir kişi fark yaratabilir, tek bir bina da“ mottosuyla iddiasını ortaya koyan bir proje olan Kartal Kule mimari özellikleri ile olduğu kadar lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Çok yakında Kartal’da açılmaya hazırlanan dünyanın en büyük adliyesi Kartal Adalet Sarayı’nın yanıbaşında, E-5 üzerinde, Kartal Metrosu Soğanlık durağı çıkışında merkezi konumda bulunan Kartal Kule; TEM’e 5 dk, Sahilyoluna 2 dk, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dk ulaşım mesafesinde yer alıyor.
Tel: 0212 328 31 39
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder