20 Eylül 2011 Salı

Sultanbeyli Liva İstanbul, 22 Eylül'de tanıtılacak!

22 Eylül 2011, Perşembe günü görücüye çıkacak Liva İstanbul, Sultanbeyli'de konumlandırıldı.
37 yıldır bir çok konsepte imza atmış olan Sinpaş Yapı, şimdi de Sultanbeyli’de yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor. İstanbul’da doğanın tüm renklerini bir arada sunan Liva İstanbul projesinin içinde adalar yer alacak.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda farklı bir yaşam tarzı sunmayı amaçlayan Liva İstanbul projesinin tanıtım basın toplantısı 22 Eylül 2011, Perşembe günü saat 10.30’da Liva İstanbul tanıtım ofisinde gerçekleştirilecek.

Basın toplantısına Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Çelik ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu da katılacak.

Ön satışa başlanılan projede toplam 700 konut yer alıyor. Metrekare birim fiyatlarının 2 bin TL’den başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.

2 etaptan oluşacak projede zemin+8 kat bulunacak. Su konseptiyle hayata geçirilen projede bir gölet ve içerisinde adalar yer alacak.

Sultanbeyli Liva İstanbul kapsamında 17 bin metrekarelik bir yeşil alan bulunacak. Satış ofisi de açılan projenin 2 yılda tamamlanması planlanıyor. Proje; daha çok ailelere yönelik olarak geliştirilecek.

Tel: 444 19 74
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder