29 Eylül 2011 Perşembe

Nevbahar Botanik; doğa ile iç içe bir yaşam!

Ankara’nın en gözde konut projeleri arasında yerini alan Nevbahar Botanik, YDA Grup  imzası taşıyor.
Nevbahar Botanik’te konut fiyatının yüzde 30’u peşin ödeniyor. İki ara ödeme yapıldığı takdirde kalan miktar teslimde ödenebiliyor. Ya da yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.

Ankara Nevbahar Botanik projesi YDA Group tarafından Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Nevbahar Botanik projesinde evler 2012 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. Nevbahar Botanik’te 2+1 konutlar 103 metrekare, 3+1’ler 141 ve 142 metrekare, 4+1’ler ise 165 metrekare olarak inşa edildi.

Nevbahar Botanik Ankara projesi adını aldığı 56 bin metrekarelik botanik parkıyla dikkat çekiyor.
Nevbahar Botanik'in sosyal alanlarında basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, koşu, yürüyüş parkuru ve bisiklet yolları bulunuyor. Nevbahar Botanik projesinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, tenis kortu, futbol sahası, kafeterya, seyir terası oturma grupları, süs havuzları, özel ışıklandırma ve fıskiyeler ile görsel zenginlik özel tasarım peyzaj ve zengin yeşil alanlar, otomatik bahçe sulama jeneratör ile kesintisiz enerji imkanı, özel çevre, bahçe ve çim aydınlatma elemanları, çöp toplama merkezi, engellilerin rahatça dolaşımını sağlamak amaçlı site içi ve blok girişlerinde rampalar, özel engelli otoparkları, her daire için açık otopark yer alıyor.

4 etaptan oluşan Ankara Nevbahar Botanik 1.244 konuttan meydana geliyor. Projede şu sıra satışı devam eden etap 11 ve 16 katlı 4 blok şeklinde inşa ediliyor.

Tel: 312 386 18 18
Faks: 0312 386 18 19
Satış Ofisi: Serhat Mahallesi 1281 Sokak İvedik - Yenimahalle / Ankara
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder