30 Eylül 2011 Cuma

Avrupa'dan 'Regnum Escana Konutları'na ödül!

Regnum Escana Evleri, European Property Awards'te En iyi web sitesi, En İyi İç Dizayn ve En İyi Karma Kullanım dallarında ödül aldı.
Regnum, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul yarışmalarından biri olan ”European Property Awards’ten üç ödülle döndü.

Regnum’un kurumsal web sitesi en iyi “En iyi web sitesi” seçilirken, Bodrum’da Regnum tarafundan hayata geçirdiği Escana evleri ise ”En İyi İç Dizayn” ve ”En İyi Karma Kullanım” dallarında büyük ödülü almaya hak kazandı. Regnum, 22-23 Eylül akşamı Londra Mayfair’deki Park Lane Hotel’de gerçekleşen törenle ödüllerini aldı.

European Property Awards adıyla 17 yıldır düzenlenen yarışmada 3 farklı kategoride ödül kazanan Regnum, rekabetin yüksek olduğu ”Avrupa Gayrimenkulleri” alanında güçlü rakiplerini geride bıraktı. Escana Evleri ile “En İyi İç Dizayn” ve “En İyi Karma Kullanım” ödüllerinin yanı sıra Regnum kurumsal web sitesi www.regnum.com.tr ile de ‘”En iyi Web Sitesi” dallarında birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Yarışmadan üç ödülle dönen Regnum, Avrupa kıtası için düzenlenen yarışmanın ikinci aşaması olan Dünya Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) için, Avrupa ve Afrika kıtalarının en iyileri, kendi kategorilerinde Afrika, Amerika, Arap ve Asya Pasifik’teki ödüllü projelerle yarışacak.

Google ve Bloomberg Televizyonu’nun ortaklığında gerçekleşen ve gayrimenkul sektöründe kolektif bilgisi ile saygın bir yere sahip olan Property Awards’ın jüri üyeleri arasında; Google İngiltere Başkanı James Bacon, İngiliz Gayrimenkul Federasyonu CEO’su Peter Bolton King, Kraliyet Mühendisler Odası Birliği Başkanı David Dalby ve Royal Bank of Scotland’dan Mike McNamara bulunuyor.

Regnum Escana Evleri

Bodrum’un kendine özgü mimarisi ile 21. yüzyılın teknolojisini harmanlayarak sakinlerine Bodrum deneyimi yaşatan Regnum Escana Evleri, konumu ve mimari tasarımıyla Bodrum’un gözde yaşam alanlarından biri oldu. Regnum Escana’da üç katlı olarak inşa edilen 25 villa, 18 dönümlük bir alana ve toplam 10.800 metrekare inşaat alanına sahipken, villaların büyüklüğü ise 400 ile 450 metrekare arasında değişiyor. “Akıllı ev” konseptiyle inşa edilen Escana’da, uzaktan cep telefonu ve internet aracılığıyla evin ısıtma ve kliması önceden çalıştırılabiliyor; aydınlatma ve televizyon da dâhil olmak üzere bütün elektrikli ve elektronik aletler kumanda edilebiliyor.
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder