30 Eylül 2011 Cuma

Konakkale Bosphorus; eşşiz Boğaz manzarası!

Çanakkale'nin Kepez ilçesinde Makro-Torkam işbirliğinde hayata geçirilecek olan Konakkale Bosphorus projede 237 daire bulunacak.
Çanakkale'nin Kepez beldesi yakınlarına Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hasılat paylaşımı yöntemiyle gerçekleştirdiği proje kapsamında, Makro-Torkam İş Ortaklığı tarafından Çanakkale Boğazı manzaralı 237 konut yapılacak.
Makro-Torkam İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Kepez'deki Kolin Hotel'de düzenlediği basın toplantısında 'Konakkale Bosphorus' projesi hakkında bilgi verdi. Dereli, "TOKİ'nin hasılat paylaşım yöntemi, genel olarak büyük şehirlerde oluyordu. Hasılat paylaşım yöntemini Çanakkale'de ilk defa TOKİ tarafından sunulması bir şanstır. Biz de bu çerçevede yapılan ihaleye katılarak, en yüksek teklifi vermek suretiyle projemizi gerçekleştirmek üzere kollarımızı sıvadık" dedi. Konutların yapılacağı arazinin üniversiteye, Marmara bölgesinin yapılacak en büyük hastanesine yakın olduğunu dile getiren Dereli, şu bilgileri verdi:
"Projemizin lokasyonuna baktığımız zaman Çanakkale'nin tam merkezini tarif ediyor. 20 milyon dolar yatırım bedeline sahip projemizde 10 blok ve 237 daire var. Bunlar 1+1'den 4+1'e kadar, bahçe dublekslisinden teraslı daireye kadar, 8 tane tripleks villa ve 8 tane ticaret alanına kadar çeşitlilik arz ediyor. Projenin 2013 yılı ekim ayında tamamlanması öngörülüyor."
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder