27 Eylül 2011 Salı

Sharman Zekeriyaköy; maviyle yeşili kucaklayın!

Tes Yapı ve iştiraki Tes Gayrimenkul tarafından Zekeriyaköy’ün merkezinde hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköy, 2 etap halinde yükseliyor.

Sharman Zekeriyaköy'ün ilk etabı 2012 yılının sonunda, ikinci etabı 2013 yılının Temmuz ayında tamamlanacak.

13 bin metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulan Zekeriyaköy Sharman’ın tamamı orman, vadi ve deniz manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan meydana geliyor.

42 adet bağımsız bölümden oluşan Sharman Zekeriyaköy Evleri’nde yer alan müstakil villalar iki tipte 212 metrekare ve 300 metrekare olarak tasarlandı. Bahçe ve çatı dublekslerinde ise 129 metrekare ile 155 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 seçenekler sunuluyor. Villalar ve bahçe dublekslerinin kendi kullanımlarına ayrılmış bahçeleri de bulunuyor.

Sharman Zekeriyaköy’den konut sahibi olabilmek için tamamı peşin ödeme yapılabiliyor. Veya bir miktar peşinat veriliyor. Kalan tutar için 120 aya kadar cazip faiz oranları ile vadelendirme yapılabiliyor.

Konumu itibari ile de ilgi çeken Şarman Zekeriyaköy, Sarıyer – Çayırbaşı tüneli ile Maslak – Levent bölgesinin 10 dakika uzağında, trafiğe ve şehrin kalabalığına karışmadan Boğaz hattının kıyısında yükseliyor.

British International School’a komşu olan Sharman Zekeriyaköy, İTÜ, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Işık Okulları, Doğa Koleji, Açı Okulları, Maslak Acıbadem Hastanesi, Amerikan Hastanesi gibi seçkin eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı başında hayat buluyor.
Tel: 0530 252 28 38
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder