20 Eylül 2011 Salı

Simplicity Sancaktepe'de ev alana, araba hediye!

Garage Group, Sancaktepe'deki Simplicity projesindeki son daireler için kuruluşunun 20'nci yılına özel olarak yeni bir kampanya başlattı.
Şirket ilk 20 kişiye hem Citroen C3 2012 model otomobil hediye ediyor hem de evleri mobilyasından beyaz eşyasına, halısından perdesine tam tefrişatlı olarak teslim ediyor.
Ümraniye bağlı Sârıgazi, Yenidoğan ve Kartal'ın Şamandıra beldelelerinin birleşimiyle ortaya çıkan Sancaktepe'de 13 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu Simplicity Evleri, 7 bloktan oluşuyor.

24 saat özel güvenlik, otopark, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve.özel peyzaj uygulamalarıyla tasarlanmış dinlenme alanlarının yer aldığı projede sauna, buhar odaları, SPA ve fitness merkezi gibi donatılar da yer alıyor.

Köprü ve çevreyollarına direkt bağlantıları bulunan ve yeni metro hattına yaklaşık 400 m yürüme mesafesinde olan Simplicity Sancaktepe, Sabiha Gökçen Havalimanı ise 15 dakika uzaklıkta.

Projede inşaatın tamamlanarak yaşamın başlamasının kampanyadan yararlanacak kişiler için önemli bir avantaj yarattığını söyleyen Garage Grubu Yönetim Kurulu Danışmanı Suat Öztorun, "252 daire ve 11 dükkandan oluşan Simplicity Konutları'nda 35 dairenin satışı sürüyor. Hem stoklan bitirmek hem de kuruluş yılımıza özel olarak konut alıcılarına bir fırsat sunmak istedik. Birkaç gün içinde projenin satışının tamamlanmasını bekliyoruz" diye konuştu.

İki projede toplam 650 konutun olacağını söyleyen Suat Öztorun, 261 rezidanstan oluşan ilk projede 216 dairenin 1+1 dairelerden oluşacağını, metrekare fiyatlarının ise 5-6 bin liradan başlayacağını ifade etti.

MERTER KULE 1 AYDA BAŞLIYOR

Garage Tovver adıyla E-5 üzerinde Merter İş Merkezi ile Adidas mağazasının arasında yol kenarında 130 metre ile ilçenin en yüksek rezidans kulesini inşa etme planıyla Eylül'de kazma vurmaya hazırlanan şirket, Yeşil Kundura binasının yanındaki 15 bin metrekarelik alanda, 177 metre yüksekliğindeki ikinci kulenin de hazırlığını yapıyor.

Projenin bölge için önemi ise, hem normal dairelerin yanı sıra bölgedeti nitelikli ofis ihtiyacına da cevap verecek şekilde tasarlanması.

Tel: 216 681 50 50
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder