14 Eylül 2011 Çarşamba

Koru Florya'da konutlar satışa çıktı!

Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığının Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile hayata geçirdiği Koru Florya'nın satışları başladı. 298 konutluk proje daha satışa çıkmadan 1500'e yakın ön talep almıştı.
Koru Florya basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda ortaklık adına söz alan Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, "Koru Florya İstanbul'da ayrıcalıklı hayatın yeni markası olmaya geliyor. Projeyi, bölgeyi yakından tanıyan yatırımcılar TOKİ'nin güç birliği ile hayata geçiriyor. Konut alanı Florya'ya estetik, eğer ve ayrıcalık katacak." dedi.

298 konut ve bir AVM'den oluşan projeye daha satışa çıkmadan bin 500'e yakın ön talep aldıklarını aktaran Kavurmacı, "Bu, beklentimizin ötesinde bir talep oldu. İnsanlar ne zaman satışa çıkacaksınız diye devamlı ofisimize geliyordu. Evet, bu durum pek çok insanın Koru Florya'da konut maliki olmayı dilediğinin, sayısı sınırlı daireleri almak için birbirleriyle yarıştığının işareti. Konutların tamamının yakında satılacağını öngörüyoruz. " ifadelerini kullandı.

Florya'yı Aile Rezidans kavramıyla tanıştıracaklarını dile getiren Kavurmacı, şunları kaydetti:

"Koru Florya, sakinlerine konforlu, sıcak, modern ve ayrıcalıklı bir hayat sunacak. Yanı başınızda bulunanları tanıdığınız ananevi mahalle hayatını Florya'ya geri getirecek. Bölge, geniş metrajlı yapıların tercih edildiği, kalabalık nüfuslu ailelerin bulunduğu bir alan. Bizde de 7+2 dubleks daire tiplerine talep yoğun. Koru Florya, oturmak için ev satın alınan, geniş ailelerin ikamet edeceği bir aile rezidans olacak. "

DAİRE TİPLERİNİ FLORYA HALKI BELİRLEDİ

Konut anlayışına yeni bir boyut getireceklerini savunan Koru Florya Aile Rezidans Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt ise projenin 2 kat Avm, 4 kat otopark üzerinde konumlandırılmış 6 katlı bloklardan oluştuğunu anlattı.

Projeye başlamadan önce Florya'da oturan ailelerle görüştüklerini ve daire tipleri ile detaylarını buna göre şekillendirdiklerini belirten Özyurt, şöyle devam etti:

"Burada tek katlı ve dubleks olmak üzere iki ayrı konut tipi bulunuyor. Tek katlı daireler 3+1 ile 5+1, dubleks daireler de 4+2 ile 7+2 arasında değişiyor. Koru Florya'da modern bir rezidansta bulabileceğiniz en ileri hizmetler, konut maliklerini gündelik hayatın rutin yapısından kurtaracak. Maliklerle alışveriş merkezi arasında yalnızca bir asansörlük mesafe bulunacak. "

Koru Florya'nın şehrin merkezinde olup metropolden uzak, deniz ve ormanla iç içe benzersiz bir hayat sunacağını öne süren Belgin Özyurt, "Buradan E-5, TEM ve sahil yolu ile şehre bağlanmak çok kolay. Atatürk Havalimanı, Bakırköy deniz otobüsü, metrobüs, banliyö tren hattı, Marmaray Tüp Geçişi'ne olan yakınlığıyla KoruFlorya, ulaşımda çok sayıda alternatif sunuyor. " dedi.

Alışveriş merkezine dair bilgi veren Inside Danışmanlık Kurucu Ortağı Muzaffer Gülöz de Koru Florya Avm'nin bulunduğu lokasyonda kiralanabilir alan bağlamında en büyük proje olduğunu bildirdi. Avm'nin mağaza karması, ayrı konseptte restoran ve eğlence imkanlarıyla alışverişin yeni adresi olacağını vurgulayan Gülöz, şu açıklamalarda bulundu:

"Koru Florya AVM iki kattan oluşuyor. 50 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 200 mağazası var. İçini çok ayrı tasarladığımız Avm'miz şık ve modern bir mimariye sahip. Florya Atatürk Ormanı'ndan esinlenerek her yerde yeşili ve ağaç figürlerini kullandık. Koru Florya AVM, alışık olduğumuz Avm'lerden farklı olarak 4 kat yerine iki kat. Böylelikle rahat sirkülasyon ve kolay alışveriş imkânı sunuyor. Özel araçla veya toplu ulaşım araçlarıyla kolay ulaşım sağlayacak, E-5 ve metrobüs bağlantısı da mevcut. "

Rakamlar ve maddelerle Koru Florya:

*Proje alanı: 42 bin 245 metrekare

*Toplam inşaat alanı: 280 bin metrekare

*Rezidans: 86 bin metrekare

*Sosyal alan: 3 bin metrekare

*Rezidans otopark: 850+70 (misafir) = 920 araç

*Avm toplam kapalı alan: 77 bin 500 metrekare

*Avm toplam kiralanabilir alan: 50 bin metrekare

*Mağaza sayısı: 200

*Avm otopark: bin 500 araç

*Toplam peyzaj: 20 bin metrekare

*Toplam konut: 298

*52 adet ayrı daire tipi

Projenin belli başlı alanları şöyle:

*2 katlı alışveriş merkezi

*Sosyal alan

*Otopark alanları

*Yaya yolları, sert zemin ve yeşil peyzaj alanları

*Yeşil alanlar için otomatik sulama sistemi

*Her daire için tahsis edilmiş yeterli sayıda otopark alanı ve 1 adet depolama alanı

Sosyal donatılar şöyle:

*LobbyCafe

*Ortak aktivite ve toplantı salonları

*Çocuk Oyun alanları

*KoruFloryaHealth Center

*Fitness Center

*Çok amaçlı (pilates / yoga) stüdyolar

*Kapalı yüzme havuzları

*Hamam / sauna / buhar odaları

*Masaj odaları

Güvenlik ve yapı özellikleri de şöyle:

*Yayalar ve araçlar için ayrı olmak üzere kontrollü noktalardan siteye giriş-çıkışlar

*Site girişinde, müracaat ve güvenlik kulübeleri ile giriş-çıkış bariyerleri

*Giriş güvenlik kulübesi ile bütün daireler arasında haberleşme sistemi (intercom)

*Açık alanlarda aydınlatma elemanları

*Kameralı güvenlik sistemi

*Konvansiyonel kalıp

*Radye temel

*C35 beton sınıfı - ST III donatı çeliği
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder