18 Kasım 2011 Cuma

Turkmall’dan yeni bir yatırım: Novada Outlet Keşan!

Keşan Ticaret Borsası’nın arsasını ihale ile alan Turkmall, bölgenin ilk açıkhava konseptli alışveriş merkezini inşa edecek.
Türkiye’nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı konusunda lider firması Turkmall, yatırımlarına devam ediyor. Keşan Ticaret Borsası’nın 72 dönümlük arazisini satın alan Turkmall, Novada Outlet Keşan’ı bölgeye kazandıracak. Novada Outlet Keşan, açıkhava konsepti ile keyifli alışverişin de merkezi olacak. Keşan Dört Yol Kavşağı’nda inşa edilecek olan alışveriş merkezi, yaklaşık 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal ve uluslararası pek çok markayı bölge halkı ile buluşturacak olan Novada Outlet Keşan, yerel yatırımcılara da fırsat sunacak. Birbirinden eğlenceli etkinlikleri ile sosyal yaşama renk katacak olan Novada Outlet Keşan, yerli tüketicilerin yanı sıra yabancı turistlerin de tercih edeceği bir alışveriş merkezi olacak.

TURKMALL HAKKINDA?
1992 yılında kurulan ve 2004 yılına kadar Tepe Grubu ile M1 AVM'ler, Nautilus gibi projeleri geliştiren, 2004 ile 2010 yılları arasında Multi Corporation ile birlikte Türkiye’de “Forum” adlı alışveriş ve yaşam merkezlerini geliştiren ve yöneten Turkmall, 15 yıl içinde 20 alışveriş merkezini tamamladı.
5 milyon metrekarelik perakende inşaat alanı geliştiren, 2.5 milyon metrekare kiralanabilir perakende satış alanı sağlayan Turkmall, 2.500’den fazla kiralama yaptı.
Faaliyetlerini Türkiye, Balkanlar, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Kafkaslar, Gürcistan, Rusya ve Asya’da devam eden Turkmall,  14 ülkede 50’den fazla iş ortaklığının ve bu iş ortaklılıklarının sonucu olarak da toplam değeri 5 milyar Avro’yu aşan yatırımların sorumluluğunu üstleniyor.
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder