22 Kasım 2011 Salı

Next Level; Ankara'da bir inci!

Pasifik İnşaat'ın 500 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Next Level projesinde metrekare fiyatları 5.300 TL'den başlıyor.
Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Pasifik Grubu'nun inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösterdiğini, inşaat ve gayrimenkul sektörünün geleceğine inandıkları için bu sektöre özellikle yatırım yaptıklarını, hedeflerinin inşaat sektöründe özel bir yer edinmek, yaptıkları işlerle ses getirmek, Türkiye gayrimenkul piyasasına değer katmak olduğunu belirtti.

Next Level'ın toplam 19 bin 590 metrekare arsa, 190 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirten Fatih Erdoğan, projenin toplam yatırım tutarının 500 milyon lira olduğunu bildirdi.
Next Level'ın Ankara'nın en hızlı gelişen aksları Eskişehir ve Konya yollarının kesişiminde bulunduğunu anlatan Erdoğan, 'Next Level, bakanlıklar, üniversiteler, hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri, iş dünyası, önemli dernek ve odaların bulunduğu lokasyonda yükseliyor. Next Level, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi nitelikli konseptiyle, Ankara´nın ilk karma kullanımlı projesidir. Bu proje ile Ankara, dünyada şehir yaşamının ulaştığı son trend ile tanışacak' dedi.
Ofis binasının ayna efekti yaratan cephe tasarımı, rezidans binasının mücevher gibi işlenmiş Cam cephesi ve terasları ve 7 bin 500 metrekarelik özel peyzajıyla mimari farklılığını ortaya koyacağını söyleyen Erdoğan, lokasyon, konsept ve mimari farklılıklarıyla Next Level'ın, Türkiye'nin en prestijli projelerinden biri olacağını vurguladı.
Soruları da yanıtlayan Erdoğan, 2012 yılında açıklayacakları Ankara'da merkezi lokasyonda iddialı bir projeleri daha bulunduğunu, bunun da Next Level olacağını söyledi.
Rezidansları henüz satışa çıkarmadıklarını, ofislerin satışına başladıklarını ifade eden Erdoğan, 'Satış ofisimiz 1,5 aydır faaliyette. Şu ana kadar 29 ofis satıldı. Ofis metrekare fiyatları 5.300-6.500 lira aralığında. Ankara´nın ofis piyasası şu anda 4 bin lira ile 6 bin lira arasında dalgalanıyor. Biz bu fiyat skalasının çok dışına çıkmadık' dedi.
Enerji, maden, bilişim sektörünün prestijli şirketlerinin Next Level'de yer alacağını söyleyen Erdoğan, projenin ofis ve rezidans satışlarından 350 milyon lira satış geliri beklediklerini kaydetti.

4 metrelik tavan yüksekliği
Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kısakürek ise, Next Level Ofis binasının 30 kat ve 133 ofisten oluştuğunu, ofis büyüklüklerinin 165 ile 2 bin 400 metrekare arasında değiştiğini belirtti.
Next Level Ankara'nın ortak kullanım alanları sayesinde ofis sahiplerinin mutfak, tuvalet, bekleme salonu için ekstra metrekare ayırmak zorunda kalmayacaklarını ifade eden Kısakürek, her iki katta bir bulunan kat localarının ve terasların sosyalleşme ve dinlenme olanağı sağlayacağını, ofislerin kullanımına açık, büyüklükleri 30 ile 158 metrekare arasında değişen yedi adet toplantı salonu ile ayrıca Business Club katında resepsiyon, oturma alanları ve fuaye toplantı salonları bulunduğunu kaydetti.
Next Level Rezidans'da ise büyüklükleri 97 ile 158 metrekare arasında değişen ve mobilyalı olarak teslim edilecek 40 adet süit daire ile büyüklükleri 150 ile 420 metrekare arasında değişen 65 adet rezidans dairenin yer alacağını söyleyen Kısakürek, Next Level'ın yerden tavana kadar cam uygulaması ve 4 metrelik tavan yüksekliği ile en iyi Ankara panoramasına sahip proje olacağını söyledi.
Kısakürek, Next Level AVM'nin de 42 bin metrekarelik kiralanabilir alanı, 2 bin 500 metrekarelik sinema alanı olacağını belirtti.

İnşaatın yarısı tamamlandı
Pasifik İnşaat Proje Geliştirme Müdürü Bünyamin Mutlu ise Next projesinin TOKİ ile sözleşme başlangıç tarihinin 4 Mart 2010, inşaata başlama tarihinin de 10 Kasım 2010'da gerçekleştiğini, şu anda ofis binasında 19. kata, rezidans binasında 13'üncü kata ulaştıklarını, AVM inşaatının da büyük bir bölümünü tamamladıklarını, 7 Ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatın yarısını bitirdiklerini ve inşaatın yarısını tamamladıklarını belirtti.
Mutlu, Next Level Ofis ve AVM mağazalarının teslimatını Mart 2013'te, rezidans ve süitlerin teslimatını ise Eylül 2013'te gerçekleştireceklerini kaydetti.
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder