19 Kasım 2011 Cumartesi

Taşyapı ile D-Yapı neden ayrıldı?

D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, Taşyapı ile neden ayrıldıklarını açıkladı.
Residence ve Ofis projeleri ile yeni bir yaşam alanı ve farklı bir yaşam stili sunan Trump Towers, Alışveriş Merkezi ile eğlence ve modanın yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Konsepti, mimarisi, eğlence ve moda alanları ile sektöründe farklılaşan Trump Towers Alışveriş Merkezi, Şubat ayında kapılarını açıyor

Avrupa’nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, Alışveriş Merkezi ile 2012 Şubat ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Doğan Holding ve uluslararası gayrimenkul şirketi Trump işbirliğinde yaşamın başladığı 260 bin metrekarelik 39 katlı rezidans kulesi ve 37 katlı A+ ofis kulesi ile İstanbul’un siluetine bir süredir çarpıcı formu ile eklenmiş olan dünyanın bilinen adresi Trump Towers İstanbul, alışveriş merkeziyle İstanbulluları yine bir ilk ile tanıştırıyor.

Trump Towers Alışveriş Merkezi’nin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan ve Trump Towers’ın Satış Pazarlama Danışmanlığını üstlenen FYP Proje Pazarlama Geliştirme’nin kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson, “Konsepti, mimarisi, street food alanı, eğlencesi, kültürel ve sanatsal aktiviteleriyle Trump Towers Alışveriş Merkezi, birçok yeniliği bünyesinde barındıran önemli bir sosyal ve kültürel değişim merkezi olarak faaliyet gösterecektir. Sahip olduğu tüm yenilikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olma konusunda oldukça iddialı olan Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde yeni konseptleri bir arada sunarak farklı trendler ile tanıştıracağız” dedi.

TAŞYAPI'YLA AYRILMA NEDENİ

Basın toplantısında gazetecileri sorularını da cevaplandıran D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, Taşyapı'yla ayrılık nedenlerini ilk kez açıkladı. Tokcan, "Emrullah iyi arkadaşım, çokta iyi iş yapar. Burası için 60 metre temel kazdı. Kim bunu yapar. Biz kendisiyle proje üzerinden anlaştık. Arsa bizdendi, kendisi inşaatı bitirip satacak, yarısını bize yarısını kendisi alacaktı. Ancak o dönemde çok fazla yatırım yaptı. Piyasada sıkıştı. baktık olmuyor, biz de kendisiyle oturduk. Kaç lira masrafı varsa hepsini çıkarttık, parasını verdik, yollarımızı ayırdık" dedi.

Tokcan, toplantı sonrası Cihan Orhan'a Turanlı'ya 2009'de 125 Milyon Dolar ödeme yaptıklarını açıkladı. Tokcan, Emrullah ile çok iyi arkadaş olduklarını hatta Moda'da yeni yaptığı otelde kendisini ziyaret ettiğini açıkladı. Tokcan, Engin Yeşil'inde "Sıksık bende ortağım dediğini" ama kendisini hiçbir ortaklığının olmadığını kaydetti.

HER KIZA BİR DAİRE

İlder Tokcan, Trump Towers'ın Türkiye'nin en modern yapısı olduğunu patron Aydın beyinde her Cumartesi gelerek yapıyı gezdiğini söyledi. Tokcan, Aydın beyin Trum Towers'te dairesi olmadığını ama Aydın beyin kızlarının birer dairesi bulunduğunu kaydetti.

AYDIN BEY "ÇOK PARA HARCIYORSUN" DİYE KIZIYOR

20 yıldır Aydın beyle çalıştığını söyleyen Tokcan, Türkiye'nin en kaliteli inşaat firması olduklarını bu yüzdende maliyetlerinin yüksek olduğunu kaydetti. Trump Towers için kredi kullanmadan 320 Milyon Dolar harcama yaptıklarını söyleyen Tokcan, "Aydın bey çok para harcıyorum" diye bana kızıyor dedi.
Emlakşikayeti / Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder