31 Ekim 2011 Pazartesi

Newista Residence; her anı dolu dolu yaşatan proje!

Newista Residence projesi için ön talep toplama süreci başladı. Kurban Bayramı’ndan sonra satışa sunulması beklenen proje Esenyurt’ta yükseliyor.
İstanbul’un Esenyurt semti Hasoğlu Yapı tarafından inşa edilen yepyeni bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. “Newista Residence” ismi ile hayat bulan projenin temeli geçtiğimiz günlerde atıldı.
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Newista Residence projesinde ön talep süreci başladı.
Hasoğlu Yapı tarafından yapılan Newista Residence projesinin ticari alanı 11 bin metrekare olarak belirlendi.

Newista Residence projesinin sosyal alanlarında kapalı yüzme havuzu, alışveriş üniteleri, kafe & restorantlar, fitness, çocuk oyun alanı, sauna, resepsiyon, vale park, açık hava sineması, seyir terası, hobi odası (resim, müzik, vs), ofis - toplantı odası, oyun odası( briç, satranç), spa, türk hamamı, voleybol ve basketbol sahası bulunuyor.

Tel: 444 3 427
Emlakşikayeti / Haber

Sinpaş Liva'da kaliteli bir hayat sizi bekliyor!

İlk iki haftada yüzde 35'i satılan Sultanbeyli Sinpaş Liva’da ilk etap teslimleri 2013 Eylül'de yapılacak.
Geçtiğimiz ay satışa sunulan Sultanbeyli Sinpaş Liva projesinde iki hafta içinde yüzde 35 oranında satış elde edildi.

Sinpaş Yapı tarafından yapılan Liva İstanbul projesinde iki etapta 736 konut ve 7 ticari alan yer alıyor. Projede 72 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Projenin ilk etabında 332 konut, ikinci etabında 404 konut yer alıyor.

İlk etapta dairelerin alanları 50 metrekare ile 200 metrekare, ikinci etapta ise 116 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Sinpaş Liva İstanbul’da yaklaşık 4 adet bitki ve 30’dan fazla ağaç türü ile donatılacak toplam 17 bin 600 metrekare yeşil alan bulunuyor.

1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri bulunan Sinpaş Liva İstanbul projesini diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerinden biri suyun dinlendirici enerjisini taşıyan adalar konsepti. Projenin ortasında yer alan biyolojik gölet alanı üzerinde yer alan adalar arasında Şelale Cafe’nin bulunduğu Şelale Adası, bambu oturma grupları ile Liva sakinlerinin keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği Ada Panorama, bambu ağaç tiplerinin yer alacağı Bambu Adası ve özellikle çocuklara hitap edecek Aktivite Adası bulunuyor.

Tel: 444 19 74
Emlakşikayeti / Haber

Nefes Residence'de yüzde 7 indirim fırsatı!

Pusula İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Nefes Residence'tan bayram kampanyası kapsamında yüzde 7 indirimle ev sahibi olmak mümkün.
6 bin 950 metrekarelik alan üzerinde yükselen ve 12 katlı 3 blokta toplam 466 daire ile 30 ticari birimden oluşan Beylikdüzü Nefes Residence projesinde erken tapu teslimi yapılacak.

Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlardan meydana gelen projedeki 1+0'ların alanları 38 ile 46 metrekare; 1+1'lerin alanları 54,60, 65 ve 71 metrekare; 2+1'lerin alanları 86, 96, 110 ve 118 metrekare ve 3+1'lerin alanları 142 metrekare olarak belirlendi.

Projede bayrama özel başlatılan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 7, vadeli alımlarda ise yüzde 3'e varan indirimler bulunuyor. Ayrıca ödenen peşinat mikatarı 3 aya kadar taksitlendiriliyor.

Nefes Residence'in sosyal olanakları arasında yarı olimpik yüzme havuzu, basket sahası, tenis kortu, halı saha, Türk hamamı, sauna, fitness center, buhar odası, toplantı odası, açık ve kapalı otopark bulunuyor.
Nefes Residence Beylikdüzü projesi E-5'e 250 metre, alışveriş merkezlerine 350 metre, metrebüse ise 250 metre uzaklıkta bulunan proje TÜYAP ve üniversitelere 5, havaalanına 20 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 0 212 854 11 00
Emlakşikayeti / Haber

29 Ekim 2011 Cumartesi

Bomonti iTower'da sıfır peşinat fırsatı!

Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığında hayata geçirilen iTower Bomonti projesi içerisinde yer alan ofisler, A+ yeni ofis konseptiyle tasarlandı.
Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığında Bomonti’de hayata geçirilen iTower Bomonti projesinde metrekare fiyatları 4 bin 300 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor. Proje içerisinde 206 ofis ve 1 ticari alan yer alıyor.
Türkiye’nin en iddialı ofis projesi olarak gösterilen Bomonti iTower’da ofis sahibi olabilmek için peşinat ödemek gerekmiyor. Proje içerisinde metrekare fiyatları 4 bin 300 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor.
iTower projesi konum olarak; Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne bağlantı kuran tünellere, Çağlayan’da yer alan Adalet Sarayı’na ve metro istasyonlarının hemen yakınında yer alıyor.
Proje içerisinde; hobi salonu, otopark, vale parking, özel yemek salonları, VİP lounge, VİP karşılama, depolama alanları, arşiv odası, alışveriş merkez, spor salonu, copy center, call center, kuru temizleme, bilgilendirme hizmeti gibi birçok özel seçenek yer alıyor.
iTower Bomonti projesinde teslimler 2012 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.
Adres: Çiftecevizler Dereyolu Caddesi No:3 Bomonti Şişli / İstanbul
Tel: 444 9 337
Emlakşikayeti / Haber

'Dumankaya Ritim' 2 Kasım'da satışta!

Bir süredir ön satış aşamasında olan Maltepe Dumankaya Ritim projesinde resmi satışlar 2 Kasım 2011 tarihinde düzenlenecek lansman sonrasında başlayacak.
Bu ay içinde lansmanı yapılması beklenen Maltepe Dumankaya Ritim projesinin lansman tariih kesinleşti. 2 Kasım 2011 tarihinde Ortaköy Feriye Lokantası’nda düzenlenecek basın toplantısıyla tanılacak olan Dumankaya Ritim projesinin ön satış aşaması devam ediyor.

DB Mimarlık – Bünyamin Derman ve Tago Mimarlık – Gökhan Altuğ tarafından tasarlanan Dumankaya Ritim projesi Maltepe’de şehrin ritmini değiştirmeyi amaçlıyor.

20, 25, 30 ve 35 katlı 4 bloktan meydana gelecek olan Ritim Dumankaya projesinde home officeler, residence daire seçenekleri, ofisler ve cadde mağazaları  alışveriş merkezi yer alacak.
E-5 üzerinde CarrefourSA’nın yanındaki arazi üzerine kurulacak olan Ritim projesi Maltepe’de yükseliyor.
Tel: 444 7 222
Emlakşikayeti / Haber

Avrupa Konakları Florya'da heyecan veren mimari!

Avrupa Konutları’nın Florya’da hayat bulan son projesi “Avrupa Konakları Florya”da kaba inşaatın yüzde 90’ı tamamlandı.
Florya Atatürk Ormanı’nın hemen yanında hayata geçirilen ve sahip olduğu lüks detaylarla dikkat çeken proje sekiz blok ve üç farklı konut tipinden oluşuyor.
4 oda 1 salon bahçe katlarının büyüklüklerinin 215 metrekare olduğu Avrupa Konakları'nda yine 4 oda 1 salon ara katların büyüklüğü 235 metrekare. 5 oda 2 salon şeklindeki çatı katı dubleksleriyse 405 metrekare büyüklüğe sahip.
Avrupa Konakları Florya’nın 1 yıl içerisinde natamam olarak teslim edilmesi planlanıyor. Kapalı otoparktan konut bloklarına ve sosyal tesise direk ulaşım sağlanacak projede 220 araçlık kapalı otopark yer alıyor.

Florya Atatürk Ormanı’nın kenarında yer alan Florya Avrupa Konakları projesinde gölet alanı altında bulunan sosyal tesisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk havuzu, iki adet sauna, iki adet buhar banyosu, iki adet aerobik salonu, fitness salonu ve Türk hamamı yer alacak.

Florya Avrupa Konakları’nda site içinde çevre duvarını kontrol altında tutan güvenlik amaçlı kapalı devre kamera sistemi (CCTV) kurulacak, güvenlik merkezinden 7/24 saat izleme ve kayıt yapılacak.

Avrupa Konakları Florya’da teslimatlar Nisan 2012’de gerçekleşecek.

Tel: 0212 426 86 57
Adres: Basınköy Şenlik Mahallesi Ekşinar Sokak Florya - İstanbul
Emlakşikayeti / Haber

Panorama Towers Kartal; 4x4'lük proje!

Ekşioğlu Teksan İnşaat'ın hayata geçirdiği Panorama Towers projesi kapsamında yer alan konutların teslimatlarının da 2012 Mayıs'ta yapılması planlanıyor.
Kartal'da konumlandırılan Panorama Towers projesi 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 13 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projenin 22 bin metrekarelik kısmı inşaat alanına ayrıldı.

Panorama Towers Kartal kapsamında konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki konutlardan 1+1'lerin alanları 73-81 metrekare arasında değişiyor.

2010 Haziran ayında temeli atılan projede 1+1'ler 20 adet, 2+1'ler 12 adet, 3+1'ler 6 adet ve 4+1'ler 4 adet bulunuyor. Proje kapsamında yer alan konutların ödemeleri müşterilere göre belirleniyor.

Panorama Towers'ın sosyal yaşam alanları arasında tenis kortu, sosyal tesisler, oyun alanları, havuz, buhar odası, fitness center, otopark, toplantı salonu, kafe, güvenlik bulunuyor. Projedeki konutlar Mayıs 2012'de teslim edilecek.
Site sakinlerine konforlu bir yaşam sunmayı hedefleyen Kartal Panorama Towers’ta bloklarda kesintisiz enerji için jeneratör sistemi, hızlı internet erişim hizmeti, su deposu ve her daireye ait depolar bulunuyor.
Projenin satışları Remax-Dora tarafından yapılıyor.

Tel: 0216 451 92 92 / 93
Emlakşikayeti / Haber

28 Ekim 2011 Cuma

Deprem yardımı da yalan oldu!

TV'lerde yapılan bağışların gerçekleşme oranının yüzde 60-70 arası olduğu ortaya çıktı.

Akşam gazetesi yazarı Ali Saydam bugünkü köşe yazısında, televizyonlarda yapılan bağış kampanyalarının nasıl olduğunu yazdı.
'Sosyopatlık', kendisini gizleyebildiğini sanan, kafasını kuma gömmesine rağmen poposunun açıkta kaldığını fark etmeyen, ciddi para cezası veya hürriyet kısıtlayıcı bir karar çıkana kadar, aleyhine açılan her davada biraz daha zevk alan, Özge Uzun'un deyişiyle 'Klavye Delikanlıları'nın tekelinde değil.
Prof. Baltaş'ın 'sosyal vicdandan yoksun' diye tanımladığı bu kesimin başka bir türüne TV'lerde yürütülen 'Bağış Kampanyaları'nda rastlamak mümkün...

BAĞIŞLARIN YÜZDE 60-70'İ GERÇEK OLUYOR
Bir iki TV yöneticisi ile konuştum... 'Bu iş pek takip edilmez' dediler, 'Bağışların gerçekleşme oranı yüzde 60-70 arasıdır'...

Bu 'uyanık' sosyopat türü, kendi arasında ikiye ayrılıyor: Bağış yapıp bunu her TV kanalına bağlanıp ayrı ayrı bağışlarmış gibi 'anonslayanlar' ve aslında verdikleri sözü zaten daha işin başından itibaren gerçekleştirmeyi bir an bile akıllarından geçirmemiş olanlar...

LÜTFEN ÖDEYİN DİYE ASILIYORLAR AMA...
Düşünebiliyor musunuz, çarşamba akşamı müthiş bir toplumsal mutabakatla gerçekleştirilmiş bağış kampanyasında toplanan yaklaşık 70 milyonun en az 20 milyonu toplanamayacak. Bir süre TV'den arayıp, 'Lütfen ödeyin!' falan diye asılıyorlarmış. Sonra onlar da bırakıyorlarmış ipin ucunu... 'Açıklayın şunların listesini!' dedim, 'Ya da verin ben yayınlayayım!'...

Aralarında çok muteber (ya da öyle sanılan) kişiler varmış. Olay fena patlarmış... Kanallar zarar görürmüş... Arada bağışın peşine düşen sivil toplum örgütleri olduğu zaman bile değişen bir şey olmuyormuş. Son kampanyada kimdi sorumlu acaba? Bana sorarsanız, bu kampanyanın başını çekmiş olan kanal sorumludur. Bu iş Beyaz'a kadar gider. Ben Beyaz'ın yerinde olsam takip ederim. Canı çıktı o gece. Bir kuruş ücret aldığını sanmıyorum... Bir dolu 'sahte kahramanın' kendi reklamlarını onun ağzından bedava yapmaları için mi?

Kanal ve Beyaz takip etmeliler bu bağışları ve dönüp hesap sormalılar ve hesap vermeliler, 'Bağışın şu kadarı gerçekleşti' diye. Sözünü tutmayanları da açıklamalılar. Ben felaketzedeler üzerinden prim yapmaya çalışan 'Yüzsüzlerin' listesini tefrika etmeye hazırım... Pek çok gazete de katılır bu işe...

Torpille yardım
Somali kampanyasına katılmış olan büyük şirketlerden birinin patronuyla konuştuk. Yana yakıla Somali'ye göndermeye söz verdikleri malzemeyi teslim edecek merci bulamamaktan şikayetçi olduklarını anlatıyordu...

Diyanet'i arayıp, 'Kamyonlar hazır!' demişler. Diyanet, 'Yerimiz yok! Alamayız!' demiş. Bunun üzerine Kızılay'ı aramışlar; onlar da alamayacaklarını belirtmişler. Bunun üzerine araya tanıdık, eş dost girmiş de zorla bir kısmını almayı kabul etmişler... Sonuç: Mallar Mersin'e ulaşmış. Ancak hala gemiye yüklenememiş. Orada öylece duruyorlarmış. Bir kısmı da burada kendi depolarında... Kimsenin oralı olduğu, arayıp sorduğu, 'Ya sizin şöyle bir bağışınız vardı, ne yaptınız?' dediği olmamış... Bir de böylesi var anlayacağınız.
Emlakşikayeti / Haber

27 Ekim 2011 Perşembe

Dumankaya Trend Ekstra'da hukuk bilmez tavır!

Yeni satın aldığım Dumankaya Trend Ekstra sitesindeki daireme korniş takılırken, kornişi takan kişiyi elektrik çarptı ve sigortalar attı. Korniş takılan yerden elektrik hattı geçiyormuş. (Bunun bir örneğini bulmak mümkün değil) Bildirim üzerine Dumankaya satış sonrası ekibi geldi, durum tespiti yaptı, daireyi kullanılamayacak hale getirecek müdahaleyi derhal yaparız, siz kararınızı verin ve bizi arayın denildi. İki gün sonra dairemin iç kapılarından iki tanesinin kapanmadığını tespit ettim. Bildirim yapmak istediğimde verilen cevap aynen şu; 'Bir yıllık garanti süresi bittiği için yardımcı olamayız' oldu. İnşaatların içi ile ilgili garanti süresi kanunla düzenlenmiştir ve bu süre beş yıldır. Birinde hemen geliniyor, gerekeni derhal yaparız deniliyor; diğerinde bildirim kabul edilmiyor, bir yıllık sigorta süresi doldu deniliyor. Dumankaya İnşaat dumanını tüttürüyor.

Kelebekia Premium; az katlı, çok tatlı yaşam!

Sinpaş Yapı’nın Sancaktepe’de inşasına devam ettiği ve yüzde 60’sinin satışını tamamladığı Kelebekia Premium’da kampanya fırsatı devam ediyor.
Yeni kampanya ile ‘yüzde 12.5 peşin, 60 ay vade’ kolaylığı sunan Kelebekia Premium’daki konutların inşasına son hızla devam ediyor.

Sancaktepe Kelebekia Premium; 13 bin 500 metrekarelik alanda az katlı blokları, proje alanının yüzde 85’ini kaplayan biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Sadece 106 konuttan oluşan ve Aralık 2012’de tamamlanması planlanan projenin yüzde 60’ının satışı şimdiden tamamlandı.
Kelebekya Premium projesi oluşturulurken pozitif değerlerden yola çıkıldı. Projenin kalbinde yer alan yaprak formundaki biyolojik göletin çevresinde, site sakinlerinin huzur içinde dinlenebileceği ve keyifli yürüyüş yapabileceği alanlar oluşturuldu. Mimarisi, ulaşım kolaylığı, sosyal donatıları ile Kelebekia Premium, modern hayatın sunduğu tüm kolaylıklara istenilen anda ulaşılabilecek bir yaşama davet ediyor.
Sinpaş Kelebekia Premium’da konutların tamamı biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına hâkim. Ayrıca göl kenarındaki seyir ve dinlenme terasları, yürüyüş ve koşu parkurları ile Kelebekia Premium, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.
Projede, 1000 metrekare Folium Club’da, kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, sauna, jakuzi, buhar odası, şok duş, fitness, cafe ve market alanı, seminer salonu ve sağlık odası bulunuyor. Proje genelinde ayrıca yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları ve streetball sahası, sağlıklı ve sportif bir hayata davet ediyor. Kelebekia sakinlerinin her türlü ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan Folium Club, spor salonları ile zinde bir yaşam sunuyor. Folium Club, zengin donanıma sahip fitness salonunda günün her saati spor yapma şansı veriyor.
İstanbul’un hızla gelişen ve düzenli büyüyen semtlerinden Sancaktepe’de yer alan Kelebekia Premium projesi, toplu taşıma araçlarının çeşit ve yoğunluğu sayesinde İstanbul’un her noktasına kolay ulaşım sağlayan bir bölgede konumlanıyor. Proje, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 22 km mesafede, önemli alışveriş merkezleri, eğitim kurumları ve hastanelere birkaç dakika yakınlıkta yer alıyor.
Tel: 444 19 74
Emlakşikayeti / Haber

Çekmeköy Nev İstanbul'da standartlarınız yükselecek!

Avrupa Holding, inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketi MOM Yapı’nın hayat verdiği Çekmeköy Nev İstanbul projesinde dairelerin satışına 15 Ekim 2011 tarihinde başlandı.
Avrupa Holding’in gücünü ve büyük ölçekli ofis binaları inşasındaki tecrübesini arkasına alan MOM Yapı’nın ilk projesi Nev İstanbul sektörün son dönemdeki gözde lokasyonlarından Çekmeköy’de inşa ediliyor. Yüzde 65 oranında tamamlanan Nev İstanbul Evleri, Haziran 2012’de sahiplerine teslim edilecek.
Tümü kendi alanlarının önde gelen markalarıyla dekore edilen daireleri ile ‘markalı konut’ konseptinin en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday ‘Nev İstanbul’da, büyüklükleri 58 ile 242 metrekare arasında değişen 239 daire bulunuyor. Nev İstanbul Çekmeköy ile 1+1’den 4+1’e kadar dört farklı daire tipi ile 20'nin üzerinde farklı metrekare alternatifi sunuluyor. Fiyat avantajıyla benzer projeler arasından sıyrılan proje şimdiden gerek yatırımcıların gerekse tüketicilerin ilgisini üzerine çekiyor.
Peşin ödemelerde indirimler yapılıyor. Ödeme alternatiflerinde Vakıfbank, Garanti ve Bank Asya’dan konut kredisi kullanılabiliyor. Ödemelerin yüzde 5’i peşin, yüzde 20’si MOM Yapı vadeli olarak gerçekleştirilebiliyor. Alıcılar, Ocak 2012’de ödemenin yüzde 10’unu, Haziran 2012’de (teslimde) yüzde 10’unu gerçekleştirip, geriye kalan yüzde 75’i banka kredili olarak ödeyebiliyor. Ayrıca yüzde 25 peşin geri kalanı ise 24 ay faizsiz taksit seçeneği de bulunuyor.
Tel: 0216 527 28 03
Emlakşikayeti / Haber

Esenyurt Lemuria; bilinmezi bilinir yapan proje!

BTC İnşaat tarafından hayata geçirilen Lemuria projesinde satışlar 20 Ekim 2011 tarihinden bu yana devam ediyor.
Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim yapılan Lemuria Esenyurt projesinde uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak mümkün.

Esenyurt’ta hayata geçirilen Lemuria’da 147 adet konut ve 19 adet dükkan yer alıyor.

Esenyurt Lemuria’da peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Projede 1+1 daireler için yüzde 25 oranında, diğer konut tipleri için yüzde 20 oranında peşinat ödeniyor. Yüzde 5'i 6 ay sonra, yüzde 15'i bir yıl sonra, yüzde 15'i ise teslimde ödeniyor. Kalan ev bedeli ise 50 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.
Nisan 2013 teslim edilecek olan Lemuria Evleri projesinin sosyal alanları arasında; teras bahçeleri, barbekü, buhar banyosu, sauna, Türk hamamı, fitness center, kapalı yüzme havuzu gibi alanlar bulunuyor.
Adres : Örnek Mah. Doğan Araslı Bulvarı No:177 Esenyurt / İstanbul
Tel : 0212 620 11 11
Faks : 0212 621 22 45
Emlakşikayeti / Haber

Yorum İstanbul; her açıdan farklı bir yorum (ÖZEL)

Yorum İnşaat ve TurkMall ortaklığıyla Bayrampaşa'da inşa edilen Yorum İstanbul projesini A'dan Z'ye inceliyoruz.
Proje adı?
Yorum İstanbul
İnşaat firmasının adı?
Yorum İnşaat A.Ş- Turkmall Ortak Girişimi
Toplam proje alanı?
21.000 m2
Projenin başlangıç ve bitiş tarihi?
Proje başlangıç tarihi: Ekim 2010
İnşaatı bitirme tarihi: 30 Ekim 2011
Projenin belirtilen tarihte bitirilememesi durumunda vaat ettikleriniz?
Sözleşmede “YORUM konutun tesliminde gecikmesi halinde, gecikme 120 iş gününden fazla sürerse, 120 işgününün bitiminden itibaren konut peşin satış bedelinin %1'i oranında aylık gecikme cezasını fiili teslim tarihinde Alıcıya öder.” Olarak belirtilir. Ancak proje  11 ay öncesinde teslim ediliyor. Eylül 2012’de teslim edilmesi vaad ediliyorken 11 ay öncesinden yani 1 Kasım itibarı ile teslimler başlıyor.
İnşaat firmasının (varsa) daha önceki referansları?
Yorum Istanbul projesinden önce Yorum&Turkmall ortaklığı ile Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük Alışveriş Merkez’lerini inşa edip, zamanında ve sorunsuz bir şekilde teslim ettik. Bu projeyle birlikte hedefimiz konuta yönelmek oldu ve İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakaları olmak üzere farklı lokasyonlarında yaşamaya değer alanlar oluşturacağız. Önümüzdeki 5 yılda 10.000 konut üretmeyi hedefliyoruz. Yorum İnşaat ve Turkmall işbirliğiyle İstanbul’da gerek kent merkezinde gerekse gelişmekte olan bölgelerde çok sayıda projeyi hayata geçireceğiz.
Projedeki sosyal tesisler?
- Açık ve kapalı yüzme havuzları,
- Havuzlara ve sosyal alanlara hizmet verecek Kafe / bistro,
- Açık ve kapalı spor alanları,
- Sauna,
- Fitness salonu,
- Oyun salonları ve çocuk bahçesi,
- Basketbol ve tenis sahaları,
- Mini futbol sahası,
- Bisiklet ve koşu parkuru,
- Gölet ve botanik bahçesi (bu bölümün içinde de bir yürüyüş ve dinleme alanı var. Koşu parkurundan ayrı.)
Diğer projelerden farklılıklarınız?
Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul ile komşu olması. Yine Avrupa’nın en büyük akvaryumu, sinema salonları, oyun denizi, buz müzesi, çocuk eğlence alanlarına yürüme mesafesinde olması. Ayrıca iki dakikalık mesafede metro istasyonunun bulunması. Çok merkezi bir konumda olması. Tem ve E5 otoyollarının tam ortasında ve ikisine de çok yakın olması. Etrafında kaçak yapılaşma olmadığı gibi sonradan olma ihtimalinin de olmaması.
Çalışanlarınızın tüketicilere yaklaşımı nasıldır?
Amacımız, müşterilerimizin memnuniyet, güven ve bağlılığını kazanmak, farklı ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak, satış kapamak değil müşterinin ihtiyacına yönelik ürün önermektir. Ayrıca amacımız, sadece mevcut proje için müşteri kazanmak değil satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ve şirket kalitemizle müşterilerimize tüm projelerimizden ev satın alma kararı verdirmek  ve sadık müşteri konumuna getirmektir.
Firmanızın kalite politikası?
Firmamız, ISO 9001 Kalite Yönetim Sertifikası ve ayrıca OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistem Sertifikası’na sahiptir. Gerçekleştirdiği tüm projelerini bu sertifikalar çerçevesinde hayata geçirmektedir.
Firmanızın çevre politikası?
Firmamız, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem Sertifikası’na sahiptir ve tüm projelerini bu sertifika sorumluluğunda gerçekleştirmektedir.
Proje inşaatı ve tesliminden sonra tüketicileri nasıl bir hizmet bekliyor?
Profesyonel olarak kurulmuş 3 ekip günde 10 müşteri olmak üzere teslim yapılmaya 1 Kasım 2011 itibarı ile başlanacaktır. Ev sahiplerimize satış sonrasında da satış sonrası hizmet birimimiz ve site yönetimi hizmet vermeye devam edecektir.Ev sahiplerimiz 1yıl ücretsiz back up hizmetlerinden de yararlanacaktır.
Projenin lokasyonunu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?
Yorum İstanbul Evleri, tam şehrin merkezinde yer alıyor. İki dakikalık yürüme  mesafesinde bulunan metro istasyonu ile TEM ve E5 bağlantı yollarının sağladığı kolay ulaşım avantajlarının yanı sıra, İstanbul’un en can alıcı noktaları olan, Atatürk Havalimanına 9 km., Yenikapı İskelesine 7 km., FSM Köprüsü, Maslak, İkitelli Olimpiyat Stadına 11 km., Taksim’e 8 km. ve Eminönü’ne 7 km. mesafede bulunuyor.
Projenin inşaat teknikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Deprem yönetmeliğine uygun olarak radye temel ve konvensiyonel sistem ile inşa edilmiştir.Bina cephesinde ısı izolasyonu katlar arasında ise ses izolasyonu yapılmıştır.
Site yönetiminiz hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Profesyonel bir yönetim tarafından site yönetimi yapılacaktır.
Aidatlarınız ne kadar olacak?
Aidatlarımız m2 başına belirlenecektir. Aidat ödeyen herkes fitness,açık kapalı yüzme havuzu,tenis kortu ,basketbol sahası, mini futbol sahası ve minigolf alanından ücretsiz yararlanacaktır. Üstelik güncel satış kampanyası dahilinde satın alan müşterilerimiz 3 yıl aidat ödemeyeceklerdir.
Telefon: 444 84 94
E-Mail: bilgi@yorumistanbul.com
Web: www.yorumistanbul.com
Haber: Zafer SAZİL / Emlakşikayeti

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

26 Ekim 2011 Çarşamba

Vera Residence; İstanbul'da İtalyan esintisi!

Di Yapı İnşaat tarafından Kağıthane Cendere’de inşa edilecek olan Vera Residence projesinde ön talep süreci başladı.
Şu an ön talep aşamasında olan Vera Rezidans projesinin temeli yaklaşık 15 gün sonra atılacak.
6 bin 511 metrekarelik alana kurulan Vera Rezidans’ta 194 konut ve 7 dükkan yer alıyor. İki bloktan meydana gelen projede her katta 12 daire yer alacak. Projenin inşaat alanı 24 bin 200 metrekare olarak belirlendi.
2013 yılında teslim edilecek olan Kağıthane Vera Residence projesinde 1+1'ler 60 ile 80 metrekare, 2+1'ler 100 ile 140 metrekare, 3+1'ler 194 ile 227 metrekare olarak tasarlandı. 7 katlı iki bloktan oluşan Vera Rezidans’ta ayrıca dubleks dairelerde yer alıyor.
Vera Residence projesinde yeşil alanlara 5 bin metrekare ayrıldı. Açık ve kapalı otoparkı bulunan Vera Rezidans’ta yürüyüş parkurları, spor alanları, alışveriş ve welness merkezi mevcut durumda.
Satış Ofisi: Seyrantepe Mahallesi Cendere Caddesi, Vera Residence Şantiyesi (Opet Yanı) Seyrantepe İstanbul / Türkiye

Tel:   444 4 880
GSM: 0532 550 09 19
Faks: 0212 321 37 57
Emlakşikayeti / Haber

Kağıthane Papirus Plaza satışa sunuldu!

Mesa Mesken ile Ferko'nun birlikte hayata geçirdiği Papirus Plaza, satışa çıktı.
13 katlı olarak tasarlanan Papirus Plaza Kağıthane'de konumlandırılıyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin alanları 159 metrekare ile 4.907 metrekare arasında değişiyor. Projedeki ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 475 dolardan başlıyor.
Toplamda 40 bin metrekarelik ofis alanından meydana gelen Papirus Plaza Kağıthane 13 katlı olarak tasarlandı. Projenin her katında ofislerin alanları 159 metrekare ile 4 bin 907 metrekare arasında değişiyor.
Ödemelerde yüzde 50 peşinat veriliyor ve geri kalan kısım Yapı Kredi ile 60 aya kadar vadelendiriliyor...

Kağıthane Papirus Plaza'da bina çalışanlarına özel yemekhane ve toplantı salonu hizmetleri bulunuyor. Ayrıca resepsiyon, lobi, kafe, büfe ve bekleme salonları da yer alıyor. Her katta yer alan kat bahçeleri, teras alanları olması da projeyi özel kılıyor. Mimari tasarımında İki Design Group'tan Yüksek Mimar Murat Kader'in yer aldığı projenin peyzaj tasarımında ise Işık Peyzaj'ın imzası bulunuyor. Proje yönetimi ise Apave Gözetim Hizmetleri'ne bağlı.

Kağıthane'de konumlandırılan projenin sosyal donatıları arasında kuru temizleme, kuafor, vale ve concierge servisi, lostra, ATM, Kütüphane, spor merkezi, sanat galerisi, mini golf sahası, bilardo, hobi salonları, teraslar, kafe ve restoranlar bulunuyor.
Toplam 600 araçlık otoparkın da bulunduğu projedeki büroların tavan yükseklikleri: 1.kat 5.20 metre, 2-3-4.katlar 4 metre, 5-6-7-8-9-10-11-12-13. katlar 3.70 metre olarak belirlendi. Projedeki ofisler Aralık 2012'de teslim edilecek.
Projeye nasıl ulaşabilirim?

Köprü Bağlantıları:

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri’ne giden oto yollardan ilki Kağıthane’nin güneyinden, ikincisi ise kuzeyinden geçmektedir.

Paralel Akslara Bağlantıları:

Kağıthane’ye Levent - Gültepe Sapağı’ndan ve Mecidiyeköy’den Cendere Yolu’na bağlanarak, veya Çağlayan’dan Kağıthane Caddesi’ne bağlanarak devam eden akstan ulaşım sağlamaktadır.

Tünel Bağlantıları:

Piyalepaşa - Kağıthane Tüneli Piyalepaşa'dan başlar, Okmeydanı-Çağlayan Bölgesi’ni tünelle geçerek, Kağıthane'ye çıkarak, mevcut Sütlüce yolu ile TEM bağlantısı sağlamaktadır.
Tel: 212 217 85 55
Emlakşikayeti / Haber

Elysium Serene Kandilli'de ön satış günleri!

İstanbul’un merkezi noktalarına bir çok rezidans projesi inşa etmiş olan Ofton İnşaat, yeni projesi olan Elysium Serene Kandilli için ön satış sürecini başlattı.
Başarılı ve A+ konut projelerine imza atan Ofton İnşaat, Anadolu Yakası’nda yeni bir projeye başlıyor. Kandilli’de Boğaziçi Üniversitesi kampüsünün arkasında kalan 25 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan Elysium Serene Kandilli projesi şu an ön satış aşamasında.

17 blokta 136 konuttan meydana gelen Elysium Kandilli projesinde tüm evler 3+1 şeklinde tasarlandı. Evlerin alanları 122 metrekare ile 164 metrekare arasında değişiyor.
Elysium Kandilli'de bankalardan konut kredisi kullanarak ve firma bünyesindeki vadelendirme şekillerinden yararlanarak ev sahibi olunabiliyor.

24 ayda konut teslimleri gerçekleşecek olan Elysium Serene’de Kurban Bayramı sonrasında fiyatlar değişecek.

Tel: 444 51 61
Emlakşikayeti / Haber

25 Ekim 2011 Salı

Vişnelik Residences'de yüzde 5 peşin indirimi!

Asaş İnşaat ile Akbayrak İnşaat tarafından Ankara Çankaya’nın 100. Yıl semtinde yer alan ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nin hemen yanı başında inşa edilen Vişnelik Residences’ın örnek dairesi hazırlandı.
İnşaatına 2010 senesinde başlanan Çankaya Vişnelik, 2012 yılının son aylarına doğru tamamlanacak. 14 katlı bir adet blokta toplam 83 lüks konuttan oluşan projenin inşaat

3 bin 330 metrekare arazi alanı üzerinde projelendirilen Vişnelik Residences Çankaya, alanları 52 metrekare, 67 metrekare ve 127 metrekare arasında farklılık gösteren 1+0, 1+1, 2+1 ve loft konutlardan oluşuyor.

İnşaatına 2010 senesinde başlanan Çankaya Ankara Vişnelik Residences, 2012 yılının son aylarına doğru tamamlanacak. 14 katlı bir adet blokta toplam 83 lüks konuttan oluşan projenin inşaat alanı 4 bin 874 metrekare.

Fiyat bilgisi firma tarafından açıklanmayan Vişnelik Residences için tamamı nakit ödeme yapıldığı taktirde tutar üzerinden yüzde 5’lik bir indirim yapılıyor.

Vişnelik Residence’ın ayrıcalıkları arasında vale, resepsiyon, kuru temizleme, havaalanı transfer, temizlik ve teknik servis gibi hizmetler yer alıyor.

Tel: 0 312 220 12 58
Adres: 1538. Sk. 100. Yıl / Ankara
Emlakşikayeti / Haber

İstanbloom Zincirlikuyu; hayatın merkezinde bir proje!

Esin Yapı tarafından Zincirlikuyu’da inşası devam eden 170 rezidans konuttan oluşan İstanbloom 14 bin 760 metrekare arsa üzerinde, mimarisi ve ayrıcalıklı proje özellikleriyle dikkat çekiyor.
ABD’deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED sertifakasına sahip Türkiye’nin sayılı projelerinden olan İstanbloom’da lüks ile ekonomik yaşam bir arada sunuluyor.
Türkiye’nin LEED sertifikasına sahip nadir konut projelerinden İstanbloom, ileri teknolojilerle enerji tasarrufu, klimatize ve aydınlatma sistemleri ve sürdürülebilir enerji kaynaklarıyla yüzde yüz taze hava beslemeli,  çevreye duyarlı bir yapıya sahip olmasıyla birlikte aidatlarda da tasarruf sağlıyor.

Şehrin tam merkezinde muhteşem İstanbul manzarasıyla çevreci özgün mimarinin buluştuğu İstanbloom Evleri benzersiz bir yaşam alanı sunuyor.

46 kattan oluşan projede iç içe tasarlanan çift cidarlı cephe ile kendi içinde doğal iklimlendirme sağlıyor ve tüm gün bina içinde temiz hava sirkülasyonu sağlanıyor.  İstanbloom ayrıca iç avluları ve kat bahçeleri ile de yeşille iç içe bir yaşam sunuyor.

Her dairede yer alan kat bahçelerinin yanı sıra projede 5 bin 600 metrekarelik yeşil alan ile birlikte koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, reflekte havuzlar, çocuk oyun alanları, kum havuzu, mini pazar yeri ve kafe alanları yer alıyor.

Tamamı akıllı dairelerden oluşan İstanbloom Zincirlikuyu'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 2,5+1 dubleks, 3,5+1 dubleks ve 4,5+1 dubleks olmak üzere 11 farklı tipte konut seçeneği sunuluyor.  Büyüklükleri 101 ile 306 metrekare arasında değişen dairelerin metrekare başlangıç fiyatları ise 5 bin dolar.

Tel: 0212 274 10 20
Emlakşikayeti / Haber

İkitelli İş Modern; iş hayatınızın merkezi!

Sinpaş Yapı tarafından yapılan İşmodern projesinde minimum peşinat yüzde 7,5 olarak belirlendi.
İkitelli’de yükselen İş Modern projesi iki etaptan meydana geliyor. Projenin ikinci etabı 6 kat ve 6 bölümden meydana geliyor.

İşmodern projesi ticari alanlardan oluşan bir ticari gayrimenkul projesi. İşmodern’in ilk etabı Mayıs 2012'de, ikinci etabı ise Aralık 2012'de teslim edilecek.

Sinpaş Yapı’nın hayat verdiği İş Modern projesindeki ticari gayrimenkullerin alanları 12 bin 500 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiyor. Bu alanların metrekaresi ise 2 bin 100 lira ile 2 bin 200 lira arasında değişiyor. İşmodern’den ticari gayrimenkul almak isteyenler yüzde 7,5 oranında peşinat ödüyorlar. Bir miktar ara ödeme yaptıktan sonra, kalan bedel 60 ay sıfır faizle vadelendiriliyor.

63 bin metrekarelik alana kurulan İşmodern projesinde tavan yüksekliği 5 metre ve üzerinde tasarlandı. İşmodern projesi lojistik, nakliye ve kargo şirketler için ideal.

Tel: 444 19 74
Emlakşikayeti / Haber

Terrace Vadi'de ön talep günleri devam ediyor!

Son günlerde aynı anda satışa çıkardığı konut projeleriyle dikkat çeken İnanlar İnşaat, Zekeriyaköy’de Terrace Vadi projesine başlıyor.
Bir çok başarılı konut projelerine imza atan İnanlar İnşaat, yeni konut projelerini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. İnanlar İnşaat, Sarıyer Zekeriyaköy’de iki yeni konut projesine hayat verecek. Projelerin isimleri Terrace Vadi ve Terrace Plus.

Terrace Vadi projesinde toplam 80 konut yer alacak. 1+1, 2+1, 3+1 tipinde konutların yer aldığı Teras Vadi için ön talep süreci başladı. Projenin bu yıl içinde satışa sunulması bekleniyor. 25 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Terrace Vadi’de evler bahçe ve çatı dubleksi şeklinde yapılacak.

Teras Vadi projesinde geniş yeşil alanlara ve yüzme havuzlarına yer verilecek. Projenin internet sitesi de açıldı. Terrace Vadi’den avantajlı fiyatlarla ev almak isteyenler http://www.terracevadi.com/ adresindeki ön talep formunu doldurabilirler.

Tel: 0 212 215 54 54
Emlakşikayeti / Haber

24 Ekim 2011 Pazartesi

Star Towers Rezidans; hayatı yaşanılır kılan proje!

Son dönemin hızla değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile inşası devam eden Star Towers projesinde yeni bir kampanya başlatılıyor.
Rezidans konseptindeki Star Towers ayrıcalıklı ve kaliteli bir yaşamı ekonomik ödeme planlarıyla sunuyor. Buna göre peşinatlar 1.00 TL'den başlarken taksitler ise 995 TL'den başlangıç gösteriyor.
Ispartakule ve Bahçeşehir’e komşu konumdaki Esenyurt’ta 183 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Star Towers proje özellikleriyle bölgenin cazibe merkezini oluşturacak.

25 bin metrekare büyüklüğündeki bölgenin tek alışveriş merkezine ev sahipliği yapacak projenin çevresinde kültür merkezi, kafe ve restoranlar da yer alarak Esenyurt’un en önemli noktası haline gelecek.

Aylık 995 TL’lik taksitlerle ev sahibi olma imkanının sunulduğu Star Towers Residence her ihtiyaca yanıt verecek şekilde hazırlanan daire tipleriyle de öne çıkıyor. Çeşitli büyüklüklerdeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede teslimler ise 2012’de yapılacak.
30 ve 18 katlı olmak üzere 5 bloktan oluşan Star Towers Rezidans 20 bin 757 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 582 konutun yer aldığı projede cadde mağazaları ve alışveriş merkezinin yanı sıra, spor ve sosyal yaşam alanları da bulunuyor. E-5 Otoyolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu’na 3 dakika mesafedeki Star Towers, Atatürk Havalimanı’na ise sadece 15 dakikalık bir uzaklıkta.

Tel: 444 1 677
Emlakşikayeti / Haber

Irmak Garden Plus; Zeytinburnu'nda lüks yaşam keyfi!

10 katlı tek bloktan meydana gelen Irmak Garden Plus projesi Irmak Group imzası taşıyor.
Zeytinburnu’nda 4 bin 85 metrekarelik alana kurulan Irmak Garden Plus projesinde evler 3+1 ve 4+1 şeklinde yapılıyor.

2 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip olan Irmak Garden Residence’den ev sahibi olmak için konut bedelinin yüzde 50'si peşin olarak ödeniyor. Kalan konut bedeli ise firma bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor.

Otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları bulunan Irmak Garden Plus Zeytinburnu projesinde evler teslim edilirken buzdolabı, bulaşık makinası, set üstü fırın ve davlumbaz veriliyor.
Bizans surlarının hemen yanıbaşında tarihle modern hayatı iç içe yaşatan Irmak Garden Rezidans, sahile ve E-5'e çok yakın. Aynı zamanda Bakırköy'e de komşu. Proje, Marmara Forum, Olivium, Galeria, Capacity, Carousel gibi alışveriş merkezlerine yalnızca 5 dakikalık bir mesafede konumlandırılmaktadır.

Adres: Seyitnizam Mah. Yunus Emre Cad. Balıklı Çırpıcı Yolu No:3 Zeytinburnu - İstanbul
Tel: 0212 415 41 41
Fax: 0212 415 18 18
Emlakşikayeti / Haber

Platform Merter Residence'de ön satış devam ediyor!

35 dönümlük alana kurulan Platform Merter’de ön satış süreci hala devam ediyor.
111 rezidans ve 33 teras evden meydana gelen Platform Merter projesi Eroğlu Yapı imzasıyla yükseliyor. Şu an ön satış aşamasında olan Platform Merter projesi Platform Ofis, Platform Suites ve Platform Fashion bölümlerinden meydana geliyor.

87 ila 121 metrekarelik 1+1 daireler, 115 ila 146 metrekarelik 2+1 daireler, 159 metrekarelik 2,5+1 daireler, 210 ila 231 metrekarelik 3+1 daireler, 239 metrekarelik 4+1 daireler, 322 metrekarelik 4,5+1 daireler, 494 ila 500 metrekarelik 5+1 penthouse daireler yer alıyor.

Platform Merter projesinde evlerin metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor. Detaylı fiyat listesi için satış ofisini ziyaret etmek gerekiyor. 142 bin 300 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Platform Merter’de konutlara 19 bin metrekare ayrıldı.

30 Mayıs 2013 tarihinde yaşamın başlaması beklenen Merter Platform Residence, 23 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip, geniş showroom mekan çözümleri ve ferah alanları ile tekstil markalarının dünyaya açılacağı, uluslararası bir ticaret platformu olacak.

Wellness SPA Center’da buhar odası, Türk hamamı, sauna ve yüzme havuzu bulunan Merter Platform projesi havalimanı, Metro ve Metrobüs’e yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Tel: 444 37 97
Emlakşikayeti / Haber

The İstanbul Veliefendi'de '0 faiz' imkanı!

İstanbul'un en merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de, Koç grubuna ait arsa üzerinde, YDA & Kuruluş İnşaat tarafından projelendirilen ve inşasına başlanan The İstanbul Veliefendi'de fırsat dönemi başladı.
Konumlandırıldığı bölgenin önde gelen projesi The İstanbul Veliefendi'de 15 katlı 15 blok ve 35 katlı bir rezidans yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli daire tiplerinin sunulduğu ve cadde üzerinde sıralı dükkanların ve alışveriş bulvarının yer aldığı proje 68 bin 333 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.
Konut & Residence Blokları olarak 786 dairenin yer aldığı İstanbul Veliefendi Evleri'nde kısa süre geçerli olacak kampanyada, %25 peşinat ile 36 ay vadeye 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.

Metrekare fiyatlarının 4500 TL'den başladığı The İstanbul Veliefendi konforlu ve lüks bir yaşam alanı sunuyor.

Her katta iki dairenin yer aldığı ve tavan yüksekliğinin net 3 metre olduğu projenin 48 bin metrekaresi sadece peyzaj alanlarına ayrıldı.

Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yer aldığı The İstanbul Veliefendi; kapalı otopark, çeşitli spor alanları, sauna, hamam, kreş ve kameralı güvenlik sistemi ile konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.
Telefon: 212 558 13 13
Emlakşikayeti / Haber

22 Ekim 2011 Cumartesi

İnnovia 4'te haftasonu fırsatı; konut alana tatil bedava!

Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen İnnovia 4 projesinde haftasonu için yeni bir kampanya başlatıldı. Bu haftasonu için geçerli olan kampanyaya göre; Kurban Bayramı’nı 5 yıldızlı bir otelde geçirmek mümkün.
Beylikdüzü’nde hayat verdiği İnnovia projeleriyle adından söz ettiren Yeşil GYO, İnnovia projesinin son fazı olan İnnovia 4'te kampanyalar yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında konut satışlarının başladığı İnnovia 4 projesinde bu haftasonuna özel bir kampanya başlatıldı. Bugün ve yarın İnnovia’dan yeni bir dairelere alan herkese 4 gece 5 gün Antalya, Kıbrıs ve Termal otellerden 5 yıldızlı olan otellerin birinde tatil hediye ediliyor. Bu tatil Kurban Bayramı’nda da geçerli olacak.

‘Tefe, Tüfe yok!’ sloganıyla başlatılan 60 ay sıfır faizli kampanya devam ediyor. İnnovia’da teslimler 2013 yılının sonunda gerçekleşecek.

İnnovia 4 projesinde dairelerin alanları 49 metrekare ile 59 metrekare arasında değişiyor. 2+1 dairelerin büyüklükleri 91 ile 122 metrekare aralığında.

İnnovia 4'ten ev sahibi olmak için yüzde 48 oranında peşinat veriliyor. Kalan ev bedeli 5 yıl boyunca sıfır faizle ve sabit taksitle vadelendiriliyor.

140 bin metrekare alana kurulan İnnovia 4 projesinde zen şelalelerden fitness salonuna, açık ve kapalı otopark alanlarından seyir teraslarına kadar bir çok özellik bir arada bulunuyor.

Tel: 414 08 00
Emlakşikayeti / Haber

Ezber bozan proje '35. Sokak' tanıtıldı!

İzmir Ulukent'te Akşan Yapı tarafından hayata geçirilen 35.Sokak Konut Projesi'nin tanıtımı yapıldı.
Ulukent 35. Sokak Konutları alanındaki brunch etkinliğinde konuşan Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, hızlı ve dayanıklı konut üretiminde en ideal yöntemin "hafif Çelik yapı sistemlerini kullanmak" olduğunu belirtti.

Şimşek, 35. Sokak'ın Türkiye'nin en büyük hafif Çelik konut projesi olduğunu belirterek, şu bilgileri verdi:

"Ülkemizde depreme tam dayanım gösterebilecek nitelikli ve hızlı konut üretimi için alternatif yöntem hafif Çelik kullanımıdır. 35. Sokak, hafif Çelik yapı sistemi ile yüksek deprem performansı sağlayan 555 adet nitelikli konutu ile tamamı 1. derece deprem bölgesi olan İzmir'de inşa edilmektedir.

35. Sokak'ta kullanılan bu sistem ile betonarmeye göre daha ince duvar kesitleri sayesinde yüzde 6'ya varan net alan kazanımı sağlanmıştır. Projemiz hafif Çelik yapı sistemi ile inşa edildiği için yapı yüzde 90 oranında geri dönüştürülebilmektedir. Bunun yanında çevresel faktörler de çok önemlidir. Uygulanan gri atık su sistemi ile evsel kullanımdaki lavabo ve banyo suları, rezervuar ve bahçe sulamalarında kullanılacaktır. Böylece, yaklaşık yüzde 50 oranında su tasarrufu elde edilecektir. 35.Sokak evlerinde hava kaynaklı ısı pompası kullanımı sayesinde yılda 272 ton daha az karbon salımı gerçekleşirken, solar elektrik enerjisi sitemi sayesinde de 325 ton daha az karbon salımının gerçekleşmesi öngörülmektedir. Sosyal tesis ve ortak alanların elektriği de solar elektrik enerjisi sisteminden sağlanacak."

İnsan ilişkilerini ve mahalle kavramını modern yapılaşma içinde harmanladığı belirtilen Otuzbeşinci Sokak projesi, sakinlerine sağlık ve konforun yanında yüksek yaşam kalitesi sunmayı da amaçlıyor.

555 konuttan oluşan 35. Sokak'ın 95 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 35. Sokak'taki konutlar 72 metrekareye varan bahçeleriyle; 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 bahçeli ve balkonlu evlerden oluşuyor.
Emlakşikayeti / Haber

Biristanbul'da '1 yıl peşinat ve taksit yok'

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığı tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen 1stanbul'un uzatılan Bayram kampanyasına göre projeden bir yıl peşinat ve bir yıl taksit ödemeden ev sahibi olmak mümkün.
'Halden Anlayan Ödeme Planı'yla konutların % 60'ı satılan 1stanbul Projesi'nde, kampanyanın süresi Kurban Bayramı'na kadar uzatıldı.

EKİM 2012'YE KADAR ÖDEME YOK!

Ispartakule bölgesinin en büyük projesi olarak farklı mimari yapısıyla öne çıkan 1stanbul, daire sahiplerine dairelerin teslim tarihi olan Ekim 2012'ye kadar hiçbir ödeme yapmama olanağı sunuyor.

FİYAT LİSTESİ

Biristanbul projesinde yer alan dairelerden; 1+1'ler 133 bin liradan, 2+1'ler 151 bin liradan, 3+1'ler 221 bin liradan ve 4+1'ler ise 346 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmakta.

Ispartakule Biristanbul Projesi'nde çoğu Küçükçekmece Gölü manzaralı toplam 1188 dairenin yer alıyor. 1stanbul projesi Ispartakule'de, TEM çıkışında yer alan ve içinde farklı konut tiplerini barındıran 15-17 katlı, 11 bloktan oluşuyor.

1stanbul, açık havuzdan, kafeteryaya, fitness salonundan, saunaya, buhar banyolarından, çocuklar için oyun alanlarına, basketbol sahalarına kadar pek çok aktivite imkanı sunuyor. 1stanbul'da yaşayanlar bunlara ek olarak kendileri için özel olarak tasarlanmış buz pistinden de faydalanabilecek.

Projenin yüzde 85'i yeşil alandan oluşuyor. Şehrin tüm imkanlarını bünyesinde barındıran 1stanbul'da 1300 metrekarelik sosyal alan mevcut.

Biristanbul Ispartakule İletişim Bilgileri

Web: www.biristanbul.com
Tel: 212 405 09 40

Mail: info@biristanbul.com
Emlakşikayeti / Haber

Paragon Residence; hayatla iç içe bir yaşam!

Küçükçalık İnşaat tarafından hayata geçirilen Paragon Residence; Bostancı'da yükseliyor.
Paragon Rezidans projesi kapsamında yer alan konutlar 4+1 ve 4+1 dubleks şeklinde tasarlandı.

Paragon Residence'ta yer alan konutlar 14 ila 18 katlı 4 blokta yükseliyor. 14 bin metrekarelik konut alanı ve 1.200 metrekarelik ticari alan bulunuyor.

Toplamda 62 konuttan meydana gelen projede 4 adet dubleks daire yer alıyor. Projedeki konutlardan 4+1'ler 225 metrekare ve 4+1 dubleksler 350 metrekare olarak tasarlandı.

Bostancı Paragon Residence'de ödemeler müşterilerle birlikte belirleniyor.

Projenin sosyal yaşam alanlarında; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, spor merkezleri, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkı,voleybol sahası, jakuzi, sauna, bilardo salonu ve televizyon salonu bulunuyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimatları da hemen yapılıyor.
Paragon Rezidans deniz otobüsü, vapur, tren, dolmuş, otobüs, Bağdat Caddesi, Metro ve Marmaray'a 5 dakika mesafede konumlandırılmıştır.
Satış Ofisi: Bahçelerarası Sk. Küçükçalık Santiyesi (Bostancı Muhtarlıgı yanı) Bostancı – İstanbul
Faks: 0216 384 00 04

Tel: 0216 384 00 02
Emlakşikayeti / Haber

21 Ekim 2011 Cuma

Trump Towers AVM 2012'de açılacak!

İstanbul Şişli'de konumlandırılan Trump Towers Alışveriş Merkezi 2012 yılının ilk aylarında kapılarını açacak.
Sektörel bilginin paylaşıldığı ve sınırsız işbirliği olanaklarının yaratıldığı en büyük platform olan Perakende Günleri’nde bu yıl da sektörün temsilcileri, yabancı yatırımcılar ve perakendeye hizmet veren kuruluşlar sektöre ışık tuttu.  İstanbul’un kalbi Şişli’de Şubat ayında kapılarını açmaya hazırlanan Trump Towers Alışveriş Merkezi ise, “Perakende Günleri” öğle yemeği sponsoru olarak katılımcılar ile tanıştı. Ortadoğu Yönetim Kurulu Üyesi İlder Tokcan, “Konsepti, mimarisi, street food alanı, eğlencesi, kültürel ve sanatsal aktiviteleriyle Trump Towers Alışveriş Merkezi, birçok yeniliği bünyesinde barındıran önemli bir sosyal ve kültürel değişim merkezi olarak faaliyet gösterecektir. Her gün 4 milyon kişinin ziyaret ettiği İstanbul’un kalbi Şişli’de, Trump Towers Office ve Residence’dan sonra milyonlarca kitleyi Trump Towers Alışveriş Merkezimizde ağırlayacağız” dedi.

Trump Towers, Alışveriş Merkezi ile 2012 ilkbaharında kapılarını açıyor
260.000 metrekarelik 39 katlı rezidans kulesi, 37 katlı A+ ofis kulesi ve 43.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers İstanbul, uluslararası projelerle dünyaca üne sahip olan Trump International ve Doğan Grubu iş birliği ile İstanbul’un yeni sembolü olarak 2012 ilkbaharında kapılarını açıyor. İstanbul’un silüetine bir süredir çarpıcı formu ile eklenmiş olan Trump Towers İstanbul, yakında açılacak olan alışveriş merkeziyle İstanbulluları yine bir ilk ile tanıştırıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi, 43.000 m2 kiralanabilir alanda 175 mağaza ile moda, eğlence ve yeme-içmenin yeni adresi olacak.

Residence ve Ofis projeleri ile yeni bir yaşam alanı ve farklı bir yaşam stili sunan Trump Towers, alışveriş merkezi ile eğlence ve modanın yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı ilkleri ile ön plana çıkan Trump Towers Alışveriş Merkezi, öncü bir proje ve İstanbul'a değer katan bir yatırım olarak farklılaşıyor. Trump Towers AVM, Şişli – Mecidiyeköy bölgesinin kalbinde, her gün 4 milyon kişinin ziyaret ettiği ana ulaşım hatlarının tam ortasında bulunuyor. Sahip olduğu tüm yenilikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olma konusunda oldukça iddialı olan Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde yaklaşık 6 bin Office çalışanı ve Residence’ta yaşayanlar her gün size merhaba diyecek. Coffice konsepti ile alışveriş merkezinde toplantı yapmaya olanak sağlayan Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde yeni trendleri bir arada görebileceksiniz.

Yerli–Yabancı moda markaları ve Türk modasına yön veren isimler ile modanın kalbi Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde atacak
İstanbul’un kalbi Şişli’de, yerli- yabancı moda markaları ve Türk modasına yön veren isimler Trump Tower Alışveriş Merkezi’nde bir araya geldi. Türkiye’nin önde gelen 15 lider tasarımcısı ve genç tasarımcılar tek bir çatı altında toplanıyor. 15 lider tasarımcı ve genç tasarımcılar Türkiye’de bir ilke imza atarak Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde 1000 m2 alanda tasarımlarını sergiliyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi aynı zamanda modayı herkes için ulaşılabilir kılıyor. Dünyaca ünlü yerli ve yabancı moda markalarının yanı sıra Bahar Korçan, Bora Aksu, Atıl Kutoğlu ve Cengiz Abazoğlu gibi Türk tasarımcılara da ev sahipliği yapacak olan Trump Towers Alışveriş Merkezi aynı zamanda defile alanları ile İstanbul’un moda merkezi haline geliyor. Türk tasarımcıların tasarımlarını sergileyecekleri fashion show ve catwalk alanları ile Trump Towers Alışveriş Merkezi moda showlarının yeni merkezi haline geliyor.

Trump Towers Alışveriş Merkezi lezzet ve eğlencenin yeni adresi olmaya hazırlanıyor

Alışveriş merkezi önündeki yeşil park alanı, ziyaretçileri rahatlatıp alışveriş öncesi keyif yapmalarına imkan tanırken, her kata dışarıdan dokunuş alışveriş merkezinin içindeki canlılığı adeta dışa vuruyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi yükselen müzik sesi ve coşku ile sıra dışı mimarisine dikkat çekiyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi, 1500 m2 özel peyzajlı açık platformunda dünya mutfaklarını müzik ve eğlence ile bir arada sunuyor.

Özel peyzajlı dev açık hava platformuna sahip olan Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde yeme&içme seçenekleri saymakla bitmiyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi, ulusal ve uluslararası pek çok ünlü markaya da ev sahipliği yapıyor. Dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu alan, fast food alternatifleri ve dünya şeflerinin restoranları ile sayısız seçeneği bir arada bulabileceksiniz. Dünyaca ünlü şeflerin yer aldığı Türkiye’de ilk yeme-içme platformunda eşsiz yemeklerin tadına bakarken temiz hava ile buluşan ziyaretçiler, daha fazla alışveriş keyfi için enerji toplayacak.  Aynı zamanda Trump Towers’ın özel street food alanında yer alan 15 pavilyonda sayısız lezzeti tadabileceksiniz. Aynı zamanda bu platformla ile birleşen restoranlar Pure Fitness Center’e da komşu olarak zamanınızın size kalmasını sağlıyor.

Trump Towers Alışveriş Merkezi’nin en sıra dışı özelliklerinden biri de, ziyaretçilerine alışveriş merkezinin içinden geçerek hafif raylı sistem istasyonuna kısa yoldan ulaşabilme imkanı sunması. 2 bin kişilik otoparkı, transfer merkezine bağlantı ve vale parking ise sunduğu eşsiz hizmetlerden sadece birkaçı.

“Çocuklara özel alışveriş merkezi konsepti & ilk ve tek Disneyland Tiyatro”
Dünya markaları ile donanmış Trump Towers Alışveriş Merkezi, çocukların eğitilerek eğlendiği ve çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş 9000 metrekarelik eğlence merkezi ile bir ilke imza atıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde sadece çocuklara özel olarak tasarlanan “Çocuk Katı” çocukların kendilerini özel ve çocuk gibi hissetmesi için tasarlandı. Her köşesinde heyecan yaratan gizli aktivitelerin yer aldığı Çocuk Katı, yeni teknolojilerle donatılmış platformları ile çocukları büyülü bir dünyaya davet ediyor. Türkiye’de ilk defa gerçekleşen “wii platformu” ile çocuklar eğlencenin tadına varıyor. Çocukların moda markaları ve favori lezzetlerinin yanı sıra Disney Tiyatro, özel tasarım D&R Kids ve Trump Kids Konsiyerj Hizmeti ile hem çocuklar hem de ebeveynler bu çok özel dünyanın avantajlarından yararlanıyor. Her köşesi eğlence ve aktivitelerle dolu Trump Towers Çocuk Katı, çok özel hizmetler sunuyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde yer alan, ilk ve tek Disney Tiyatro ile çocuklar sınırsız eğlenceyi bir arada yaşayabilecek. Trump Towers Alışveriş Merkezi Çocuk Katında çocuklara özel dünya markaları, çocukların sevdiği yemeklerin sunulduğu foodcort alanı, aktivitelerin yapılacağı bölüm, bale ve dans okulu ve aynı zamanda çocuklara özel ilk D&R ile birçok yeniliği bir arada sunuyor.  Aileler ise Trump Towers Alışveriş merkezi’nin çok özel uygulaması Trump Kids Konsiyerj ile alışveriş yaparken çocuklarını Trump danışmanı olarak hizmet veren gençlere teslim edebilecek. Aynı zamanda 250 m2’lik teraslı Aile Lounge ile çocuklarınız eğlenirken sizde temiz havanın keyfini çıkartabileceksiniz. Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde anne ve babalar huzurlu alışverişin tadını çıkarırken çocuklar ise özgür eğlencenin tadına varacak.

Dünyanın en büyük fitness markası, yeni adımı Pure Fitness Center ile Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde
Trump Towers Alışveriş Merkezi, 4500 m2’de Saturn ve 2200 m2’de Migros mağazalarına da ev sahipliği yapıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde ihtiyaç duyduğunuz her şeye tek bir çatı altında ulaşabileceksiniz. Türkiye’ye yeni giriş yapan dünyanın en önemli fitness markası Pure Fitness ise, 3300 m2’de hizmet sunuyor. Pure Fitness Merkezi’nin 1330 m2’si ise çok özel seçeneklerin sunulduğu özel VİP alanına ayrıldı. Eğlenceye farklı bir boyut getiren Mars Entertainment ve D&R, dünyanın en büyük fitness club zincirinin yeni adımı Pure Health Fitness gibi markaların yanı sıra interaktif video oyun platformları, simülatörler, sergi ve konser alanları ile Trump Towers Alışveriş Merkezi İstanbul’un yeni eğlence ve yaşam merkezi oluyor.
Emlakşikayeti / Haber

Dumankaya İkon; gökyüzünü yeniden keşfedin!

Dumankaya İnşaat’ın İstanbul Göztepe’de inşa ettiği Dumankaya İkon’da normal dairelerin yanı sıra gökyüzü villaları, home-office ve loft daire seçenekleri sunuluyor.
Göztepe İkon’da 31 ila 36 metrekarelik 1+0 rezidans konutlar, 55 ila 62 metrekarelik 1+1 rezidans konutlar, 84 ila 87 metrekarelik 1+1 dubleks rezidans konutlar, 75 ila 78 metrekarelik 2+1 rezidans konutlar, 103 ila 131 metrekarelik 3+1 rezidans konutlar ve 193 metrekarelik 3+1 loft konutlar yer alıyor.

Rezidans konutların yanı sıra alanları olan 75 ila 110 metrekare olan 1+1 tipinde home afficeler ve alanları 152 metrekare olan 2+1 tipinde home officeler bulunuyor.

Teslim tarihi 2012 senesinin Aralık ayı olarak belirlenen Dumankaya İkon, 41 ve 40 katlı 3 kuleden oluşuyor. 16 bin 797 metrekare alanda inşa edilen projede 1.022 adet rezidans konut ve 37 adet home ofis mevcut.
12 ve 22’nci katlarında seyir teras ve bahçeleri bulunan Göztepe Dumankaya İkon'da, business lounge’tan laundry’ye, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir rezidans hizmeti sunulacak. Kapalı otopark, fitness salonu, futbol ve basketbol sahaları, kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzları gibi sosyal olanaklar var. Giriş katlarında alışveriş, güzellik salonu, kuru temizleme, kafeterya gibi birimler de bulunuyor.
Tel: 444 7 222
Emlakşikayeti / Haber

Nar Evleri 2; İzmir'de lüks yaşamın yeni adresi!

Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Nar Evleri 2 projesi İzmir Karşıyaka'da konumlandırıldı.
Yüzde 25 peşinat vererek ve ara ödeme yapmadan sahip olabileceğiniz İzmir Nar Evleri 2 projesinde kalite, huzur ve estetik birarada.

Nar Evleri 2'nin sosyal olanakları arasında; 24 saat güvenlik, çocuk parkı, yüzme havuzu, açık hava fitness alanları, kapalı fitness salonu, ebeveyn banyosu, her blokta çift asansör, güvenlik kilitli çelik kapı, mutfaklarda ankestre ürünler, salonda ve yatak odasında klima, genel kalorifer sistemi, ısı ve ses yalıtımlı, dairelerde doğalgaz alt yapısı, merkezi uydu sistemi alt yapısı yer almakta.

Nar Evleri 2 İzmir; Anadolu Caddesi'ne 1 dakika, metro durağına iki dakika, Çiğli Kipa'ya 10 dakika, Karşıyaka'ya 15 dakika Konak'a 25 dakika uzaklıkta konumlandırıldı.
Telefon: 0 232 386 41 01

Fax: 0 232 386 41 02
Adres: 6753/6 Sokak No:20/A Esin Sitesi Karşıyaka / İzmir
Emlakşikayeti / Haber

Beylikdüzü Blue Residence; masmavi gökyüzünü yaşayın!

Enyapı İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçireceği proje 5 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek.
Blue Residence İstanbul'un en merkezi yerleşim bölgelerinden biri olan Beylikdüzü'nde modern mimarisi ile Enyapı İnşaat güvencesiyle inşaa edilecek.

Beylikdüzü Blue Residence’ta 180 adet 85 metrekare 1 oda 1 salon, 70 adet 110 metrekare 2 oda 1 salon, 72 adet 135 metrekare 3 oda 1 salon konut yer alacak.
Ticari alanı 9 bin 800 metrekare olan projenin 150 metrekarelik lobi alanı mevcut durumda.

Blue Residence Beylikdüzü gerekli zemin etüdleri yapılarak deprem güvenliğini en üst düzeyde sağlayacak yapı malzemeleriyle radye temeller üzerinde kurulmaktadır.Betonarme karkas sistemi ile inşa edilmekte ve C35 beton malzeme kullanılmaktadır.
322 konuttan meydana gelen Blue Residence projesinde; cafe ve restoran, 24 saat kameralı güvenlik, güneşlenme bahçeleri, kapalı otopark, 16. katta fitness salonu, sauna, hamam, jakuzi bulunmaktadır.

Telefon: 0212 481 50 64
Emlakşikayeti / Haber

Kınaş Koru; beğenilerinizi değiştirecek proje!

Kınaş İnşaat tarafından Kayseri'de hayata geçirilen Kınaş Koru projesi kapsamında 72 ay sıfır faiz ve yüzde 3 indirim kampanyası uygulanıyor.
50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kınaş Koru projesinde toplam alanın yüzde 90'ı yeşil ve sosyal alanlara ayrıldı.

Toplam 355 daireden oluşan Kayseri Kınaş Koru projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde konutlardan meydana geliyor.

AY SONUNA KADAR GEÇERLİ

Kınaş Koru'dan konut almak isteyenlere ay sonuna kadar yüzde lansman indirimi ve 72 ay sıfır faiz imkanları sunulmakta.

Projenin sosyal olanakları arasında, kapalı yüzme havuzları, suni göl, şelale, açık ve kapalı kafeterya, fitness salonu, sauna, oyun salonları, basketbol sahaları, mini futbol sahaları, voleybol sahaları, bilardo, langırt, kamelyalar, süs bahçeleri, yürüyüş yolları bulunuyor.
Telefon: 0 352 231 18 18

Faks: 0 352 222 11 06
Emlakşikayeti / Haber

20 Ekim 2011 Perşembe

Dubleks odalı suit otel, 500 odaya ulaşacak!

Rixos Elysium Suites Taksim Oteli'nde gecelik konaklama bedeli 230 Euro'dan başlıyor.
Elysium Suites, 'dubleks odalı suit otel sloganıyla grubun 14 üncü oteli oldu. Rixos Markadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Başak Erel, rezidans olarak inşa edilen Rixos Elysium Suites Taksim'de konsept değişikliğine gittiklerini belirterek, “11 Eylül itibariyle otel olarak hizmet vermeye başladık. 110 ve iki çatı katımız (penthouse) otel olarak hizmet veriyor. Rezidans olarak 59 daire satılmıştı. Daire sahipleriyle anlaşma yaptık bunları da otel odası olarak satıyoruz '' dedi.

'Dubleks odalı suit otel konseptini benimsediklerini dile getiren Erel, şöyle konuştu: “Projeyi rezidans ve konut olarak planlamıştık. Değişen koşullar bu konsepte dönmemizi sağladı. Gelen talep ve konumu itibariyle otel olarak konumlanmasına karar verdik. İstanbul un suit otele ihtiyacı olduğunu gördük.''

Erel, Rixos Elysium Suites'in bir ayda yüzde 50 doluluğa ulaştığını belirtti ve Ortadoğulu turistlerin yanı sıra, İngiliz, Kanadalı ve Yunanlı misafirlerinin olduğunu söyledi.

İstanbul da 500 oda

Rixos Markadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Başak Erel, yeni yatırımları hakkında da bilgi vererek, “İstanbul Pera bölgesindeki otelimiz iki yıl içinde açılacak. 220 odası olacak. Bomonti de ise yaklaşık 120 odalı otel yapacağız. Taksim deki otelimizin hemen yanına 50 odalı bir otel daha ekliyoruz. Rixos olarak İstanbul da 500 odaya ulaşacağız'' dedi.

Gecelik konaklama 230 Euro dan başlıyor

Başak Erel, İstanbul un yeni trend 'ikon şehir adayı olduğunu belirterek, “Standart odalarımızın gecelik fiyatı 230 Euro dan başlıyor, 550 Euro ya kadar çıkıyor. Penthouse umuzun gecelik fiyatı ise 1500 Euro dan başlıyor'' dedi. Bu arada Taksim Rixos Elysium Suites Otel de açılan Layali Restaurant da Lübnan lezzetleri sunmaya başladı.
Emlakşikayeti / Haber

Smart Plaza; çevre dostu ofis binası!

Dünya’da hızla yükselen çevre dostu bina trendi Türkiye’de de benimsendi. Son bir kaç yıldır su ve enerji tasarrufu sağlayan yapılar yaygınlaşmaya başladı. Kavacık’ta inşa edilen Smart Plaza, çevreye olan duyarlılığını Uluslararası Breeam Sertifikası ile taçlandırmış Türkiye’deki ilk ofis binası.
Güneş enerjisini en verimli şekilde kullanıp gün ışığından daha çok yararlanılan binada, ısı verimliliği de artıyor. Yağmur suyu arıtma sistemiyle toplanılan su, tuvaletlerde ve peysajda kullanılıyor. Yapıda yeniden işlenmiş malzemeler kullanılıyor. İki bloktan oluşan Smart Plaza’da doğal aydınlatma ve havalandırma sayesinde iç mekanlardaki hava kalitesi artıyor. Böylece çalışma verimi de artıyor.
Uluslararası yeşil bina sertifikası Breeam’e sahip Türkiye’deki ilk ofis binası Smart Plaza, çevreye olan duyarlılığının yanı sıra teknolojik alt yapısıyla da fark yaratıyor. İki blokta toplam 24.022 m² ofis alanına sahip olan binada kat alanları 817 m2 - 900 m² arasında değişiyor. Hem satın alma hem de kiralama olanağı bulunan bina, konumu sayesinde reklam avantajı ve kolay ulaşım imkanı sunuyor. Smart Plaza’nın 2011 son çeyrekte kullanıma geçmesi planlanıyor.
Smart Plaza’nın pazarlama çalışmaları tek yetkili olarak PROPIN Property Investment Consultancy tarafından yapılıyor.
PROPIN Property Investment Consultancy Hakkında?
Propin, ticari gayrimenkul sektöründe “ofis” alanında uzmanlaşmış bir gayrimenkul yatırım danışmanlık şirketidir. Kullanıcılara, mal sahiplerine, gayrimenkul yatırımcılarına ve geliştiricilere ofis alanında aracılık ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Hizmet bölgesi, tüm İstanbul ve ofis pazarının gelişmekte olduğu diğer büyük şehirlerdir.
Emlakşikayeti / Haber

Fi Yaka Kırıkkale ile Fiyapı'dan Anadolu Harekatı!

Fiyapı, Anadolu’ya Kırıkkale’den açılıyor. Kırıkkale’de uydukent kuracağını söyleyen Fikret İnan, sözünü tuttu.
7 bin konutluk Fiyapı Kırıkkale'nin 2 bin konutluk ilk etabı 30 ayda tamamlanacak. Projenin birinci etabında yer alan 2 bin konutun 1520 adedi 3+1, 480 adedi 1+1 olacak. İstenirse 3+1 konutlar 2+1 haline de getirilebilecek. Toplam 34 bloktan 2 bloğun temeli atıldı, 7 bloğun harfiyatı bitti.

Kırıkkale Fiyapı projesinde 40 metekarelik 1+1 daireler 29 bin liradan, 54 metrekarelik 2+1 daireler 39 bin liradan, 60 metrekarelik 1+1 daireler 44 bin liradan, 110 metrekarelik 2+1 daireler 79 bin liradan, 110 metrekarelik 3+1 daireler 79 bin liradan satışa sunacak. Projede ev satışları 22 Ekim 2011 Cumartesi günü başlayacak.

Müşteri talep ederse firma bünyesinde 30 aylık ve 60 aylık kredilendirmeler yapılacak.
Fi Yaka Kırıkkale projesinin sosyal donatıları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, voleybol sahası, basketbol sahası, çocuk parkları, özel oyun alanları, sauna, masa oyunları, sosyal alanlarda kablosuz internet, Fi-Club Spor Merkezi ve 24 saat özel güvenlik yer alıyor.
10 ila 15 katlı 34 bloktan meydana gelen Fiyaka Kırıkkale Ankara'ya 45 kilometre, Organize Sanayi Bölgesi'ne 1 kilometre, Kırıkkale Üniversitesi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Tel: 0 216 469 30 30
Emlakşikayeti / Haber